Deltid EMBA i Sverige - EMBA -uddannelser i Sverige EMBA

Deltid EMBA i Sverige - EMBA -uddannelser i Sverige EMBA

MBA

For dem, der har vundet en betydelig mængde af professionel erfaring og er klar til at arbejde i en mere fremtrædende position, en Executive MBA (EMBA) er det næste skridt. Kursusaktiviteter om regnskab, ledelse og økonomi er blandt de emner, udforskes.

En Master of Business Administration (MBA) er en akademisk grad, der tager omkring to års studier for at modtage. Personer, der tjener denne grad gevinst vigtig viden og erfaring inden for områderne business og management, og kan være i stand til at finde et job hurtigt på grund af deres forbedrede færdigheder.

 

Sverige (Sverige) er den største af de nordiske lande, med en befolkning på 9,5 millioner ca. Det grænser Norge og Finland og er forbundet til Danmark via Øresundsbroen (Öresundsbron). Sverige har en stærk tradition for at være et åbent, men alligevel diskret land.

Deltid EMBA i Sverige - Tag din Deltid EMBA i Sverige. Alle Deltid EMBA program og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere

Göteborg Executive MBA

School of Business, Economics and Law at the University of Gothenburg
på universitet Deltid 21 måneder October 2018 Sverige Göteborg

Vores Executive MBA-program er det eneste AMBA-akkrediteret MBA-program i Sverige. Det er en del tid [+]

Vores Executive MBA-program er det eneste AMBA-akkrediteret MBA-program i Sverige. Det er en deltids-program til styring foregår på engelsk over 21 måneder, som: -Inspires dig adgang til nyeste tænkning inden for ledelse

-Challenges Dig til at anvende disse nye indsigter til dit daglige arbejde Giver dig et forspring i efterfølgende i en globaliseret verden -Giver viden og færdigheder til at udvikle ny virksomhed Opretter værdifulde personlige og faglige netværk -Focuses for nordisk og asiatiske ledelse Hvis du stræber at fremskridt din karriereudvikling, og hvis du er parat til at foretage en investering, så er vores Executive MBA-program er din ideelle valg!

Datoer ... [-]

EMBA

Stockholm University - Stockholm Business School
på universitet Deltid 4 semestre August 2018 Sverige Stockholm

Den udøvende MBA-program tilbyder en unik lærerig oplevelse fokuseret på internationale ledelse og forvaltning praksis, som gælder for nuværende og fremtidige organisatoriske ledere i både den private og offentlige sektor. [+]

Den udøvende MBA-program tilbyder en unik lærerig oplevelse fokuseret på internationale ledelse og forvaltning praksis, som gælder for nuværende og fremtidige organisatoriske ledere i både den private og offentlige sektor. Undervisningen er gennemsyret af en opfattelse, at den enkelte er det vigtigste aktiv i enhver virksomhed; derfor vil du blive uddannet som en ekspert, der professionelt styrer og forbedrer den menneskelige kapital i din organisation. Programmet finder sted i Stockholm Business School i Kräftriket, beliggende på Brunnsviken i det centrale Stockholm. Det EMBA program udgør ni kurser og en afsluttende afhandling, som tilsammen svare til 60 ECTS-point. Hvert semester består af tre nødvendige kurser (5 ECTS hver) i løbet af de første tre semestre. Den fjerde semester består af en afhandling (15 point), der iværksættes med støtte fra rådgivere. Hvis det er nødvendigt en undersøgelse pause for et eller to semestre er tilladt. Undervisningssproget er engelsk, dog kan der gives støtte i svensk, hvis nødvendigt. Programmet omfatter i øjeblikket ikke nogen internationale ture eller weekend / aftenskoler, så du kan fortsætte din grad uden større forstyrrelser af dit arbejde og privatliv.... [-]