12 EMBA Programmer i Spanien for 2024

EMBA Programmer i Spanien for 2024Filter
    • Barcelona, Spanien

    Fuldtid

    14 Måneder

    På campus

    Spanish

    I hver fase af programmet implementerer vi den mest passende metode til at tilskynde til "learning by doing". Alt, hvad der sker i klasseværelset og uden for det, er designet til at have en direkte indflydelse på din dag til dag. Udvalget af forskellige metoder afspejler, hvad virksomheder kræver af fagfolk med hensyn til færdigheder såsom evnen til at reflektere, evnen til at handle i lyset af forandringer, alsidigheden ved at arbejde i tværfaglige teams og evnen til at møde udfordringerne i en global miljø.

    • Barcelona, Spanien
    • Madrid, Spanien

    Deltid

    20 Måneder

    På campus

    Engelsk, Spanish

    Esades Executive MBA er et 20-måneders deltidsprogram, der sigter mod at uddanne ledende medarbejdere, så de kan kombinere arbejde med de allerbedste inden for lederuddannelse. Programmet er designet til at hjælpe dig med at blive en global leder, der er i stand til at inspirere og drive forandringer inden for virksomheder, der leder med tillid til usikre rammer og giver nyt perspektiv på udfordringer, som virksomheder og deres lederteam står over for.

    • Barcelona, Spanien

    Deltid

    12 Måneder

    På campus

    Spanish

    EAE Executive MBA er vores deltids-MBA, oprettet for at øge din professionelle udvikling, enten inden for en eksisterende virksomhed eller opbygge din egen virksomhed. EMBA er designet til ledere og iværksættere med mere end seks års erfaring, ambition og en ånd af innovation. Executive MBA-programmet opfører sig som et økosystem, der forbedrer udviklingen af analytiske og ledende færdigheder med opdaterede og praktiske teknikker, samtidig med at du får den fleksibilitet, du har brug for i dit daglige liv.

    • Madrid, Spanien
    • Barcelona, Spanien
    • + 1 more

    Fuldtid

    18 Måneder

    På campus

    Spanish

    Executive Master Business Administration i Madrid undervises på ESIC Business & Marketing School campus. Vores campus i Madrid åbnede i 2021 og har 40 klasseværelser, et auditorium til 300 personer, 16 arbejdslokaler, 5 mødesteder, et fitnesscenter, et mindfulnessrum, et cafeteria og meget mere.

    • Online

    Fuldtid

    10 Måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk, Spanish

    Gå ikke glip af muligheden for at tage et skridt fremad i din professionelle karriere inden for sportssektoren. Specialiser dig i sportsledelse, og lær af de allerbedste - Real Madrid C.F. - en verdensleder inden for innovation og sportsledelse.

    • Spain Online, Spanien

    Deltid

    12 Måneder

    Blandet, Fjernundervisning

    Spanish

    Executive MBA tilbyder deltageren en reel kontakt med innovation og en tilgang til de mest aktuelle tendenser inden for ledelse.

    • Online

    Fuldtid, Deltid

    12 Måneder

    Fjernundervisning

    Spanish

    Executive MBA (EMBA) fra OBS Business School har indflydelse på den strategiske, internationale og innovative vision for Business Management, mens enhver person med ansvar for en virksomhedsorganisation eller et område af den skal have en holistisk vision om virksomheden, forstå, at enhver strategisk beslutning skal være i overensstemmelse med virksomhedens strategi og gøres på en innovativ måde. Master i virksomhedsledelse er fokuseret på at udvikle de nødvendige færdigheder til at lede et forretningsprojekt, tage ansvar for et område af virksomheden eller starte din egen virksomhed.

    • Madrid, Spanien

    Deltid

    15 Måneder

    Blandet

    Engelsk

    Brown University og IE Business School har smedet en unik alliance for at tilbyde en globalt rangeret og tredobbelt certificeret Executive MBA. Sammen uddanner vi reflekterende ledere, forandringsskabere og iværksættere, der bekymrer sig om de menneskelige og samfundsmæssige konsekvenser af forretning. Over 15 måneder vil du slutte dig sammen med en international kohorte af jævnaldrende og deltage i en stringent akademisk rejse med anerkendte fakulteter. Med online- og personlige lektioner inkorporerer det unikke læseplan en humanistisk tilgang til at forstå, hvordan man driver forretning. Begyndende med emner som finansiering og iværksætteri, vil programmet derefter udforske områder fokuseret på samfundsmæssige påvirkninger, såsom globalisering, bæredygtighed, mangfoldighed og lighed, og historiens indvirkning på vores moderne verden.

    • Barcelona, Spanien

    Deltid

    18 Måneder

    På campus

    Spanish

    Executive MBA på UPF Barcelona School of Management er ledelsesudviklingsprogrammet, der giver dig mulighed for at give det endelige løft til din professionelle karriere og forbereder dig til at lede virksomheder med en global og innovativ vision. Executive MBA er en officiel kandidatgrad, akkrediteret af AMBA og understøttet af Pompeu Fabra Universitys stringens og ekspertise.

    • Madrid, Spanien
    • Online

    Deltid

    20 Måneder

    Blandet, Fjernundervisning

    Engelsk

    Executive MBA på IE Business School giver dig mulighed for at finpudse dine lederevner og skærpe din forretningsindsigt, mens du forbereder dig på at tackle nutidens hurtigt skiftende forretningsmiljø. Sammen med en international gruppe af ligesindede og ekspertprofessorer får du banebrydende, globaliseret indsigt for at skabe langsigtet succes i det nuværende konkurrenceprægede forretningslandskab. Du vil lære af top-tier akademikere og straks anvende uvurderlig indsigt i dit daglige arbejde. Du har allerede vist, at du er en erfaren industrileder. Nu er det tid til at tage disse færdigheder til næste niveau med Executive MBA.

    • Madrid, Spanien

    Deltid

    14 Måneder

    På campus

    Engelsk

    MBAi Executive (MBAiE) er resultatet af kombinationen af La Salles lange erfaring som business school i USA (egne universiteter)

    • Barcelona, Spanien
    • Madrid, Spanien
    • + 2 more

    Deltid

    16 Måneder

    På campus

    Et stort program. To forskellige formater. Den ene, du vælger, afhænger af dig! IESE's Global Executive MBA-programmet er designet til at være anderledes.