MBASTUDIES

EMBA Riyadh - EMBA-uddannelser i Riyadh EMBA, Riyadh

Executive MBA-program er en global management program designet til at imødekomme behovene hos midtvejs i karriereforløbet.Det udvikler effektive ledere for i dag 's dynamiske globale organisation

Saudi-Arabien er et af to lande opkaldt efter deres kongelige familier, sammen med Det Hashemitiske Kongerige Jordan. Der er en hel del job til udlændinge i Saudi-Arabien. Det 's anbefales at lære at læse arabisk, grundlæggende tajweed, og nogle basale talende færdigheder, før du kommer.

Som hovedstaden i Saudi-Arabien, er Riyadh hjertet af riget. Med et indbyggertal langt over 5 millioner mennesker, Riyadh har 15 distrikter, der har forskellige fantastiske arkitektoniske skelsættende attraktioner i verden. Den industrielle afsnit er at den nordøstlige og østlige del af byen.

EMBA Riyadh - Tag din EMBA i Riyadh. Få alle EMBA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Executive MBA (EMBA)

Al Yamamah University
EMBA
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Al Yamamah University (YU) Executive MBA i International Management & Leadership er skabt til efterløns- og midt-karriere fagfolk, der ønsker at bygge videre på deres bach ...

Læs mere