EMBA

King Fahd University of Petroleum and Minerals (KFUPM) - College of Industrial Management (CIM)

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

AACSB Accredited

EMBA

King Fahd University of Petroleum and Minerals (KFUPM) - College of Industrial Management (CIM)

Det overordnede formål med Executive MBA-programmet på KFUPM er at tilbyde en unik læringsmulighed for mellemkarriere og ledende medarbejdere i Kongeriget Saudi Arabien og GCC-regionen, der ønsker at øge deres forretningskendskab og effektivitet, mens de fortsat aktivt er involveret i deres forretning og professionelle karriere. Vores mål er at give disse fagfolk mulighed for at tage deres virksomheder ind i fremtiden - lokalt, nationalt og globalt. Deltagerne i vores EMBA lærer at være fremtænkende personer med eksponering for forretningsprocesser verden over.

Programmet er udviklet til at udvikle deltagernes strategiske tænkning og ledelsesevne samt forbedre deres forståelse af den globale økonomi og brug af informationsteknologi for at forberede dem på de udfordrende roller som virksomhedsledere i en hurtigt skiftende og globalt konkurrencedygtig forretning miljø, der kræver nye perspektiver og løbende selvfornyelse for at omdanne forretningsmæssige udfordringer til muligheder. Programmet lægger vægt på tværfunktionel erhvervskundskab, gruppearbejde og gruppestudier, etik og værdiskabelse som den primære raison d'être af moderne erhvervsliv.

Curriculum for Executive MBA er designet til at være relevant, global, interaktiv og engagerende. Læreplanen tilbyder og integreret og koordineret perspektiv på ledende spørgsmål. Det sigter mod at styrke deltagernes lederskab og strategiske tankegang.

Executive MBA-programmet er en 43-studieplan, der giver en komplet ramme for strategisk ledelse af en organisation. Struktureret omkring et mindre klasses format, letter dette program overførsel af viden og færdigheder, der er nødvendige for at opnå de nødvendige egenskaber for succes i et evigt udviklende erhvervsklima.

For at imødekomme den travle tidsplan for sine deltagere, er Executive MBA struktureret som et toårigt (fire semestre) program. I løbet af hvert semester mødes deltagerne hver anden uge på torsdage og fredage. Klasser holdes på faciliteter designet til executive uddannelse både ind og ud af campus.

Programmission

At yde en højkvalitets graduate management uddannelse til ledere af private og offentlige sektorer i regionen. Executive MBA forbedrer evnen til strategisk at tænke, planlægge og handle i et stadig mere konkurrencedygtigt og komplekst forretningsmiljø.

Objektiv

Det overordnede mål med KFUPM-EMBA er at forbedre de ledelsesmæssige færdigheder, der er nødvendige for erfarne leder og ledere, der ønsker at forbedre deres effektivitet. Programmet er specielt designet til at:

 1. Fremhæv lederskab, etik og innovation
 2. Udvikle strategiske perspektiver
 3. Fokus på forvaltningen af ​​forandringer
 4. Giv et globalt perspektiv
 5. Forbedre kritisk tænkning, forhandlinger, kommunikation og team-arbejde færdigheder

Undervisningsmetode

KFUPM tilbyder et dynamisk læringsmiljø. Vi bruger undervisningsmetoder, der understreger betydningen af ​​funktionel interaktion og indbyrdes sammenhæng. Vi leverer en afbalanceret blanding af teori og praksis gennem passende sekventerede individuelle uddannelsesforløb. Deltagerne i EMBA lærer ikke kun fra fakultetets ekspertise, men også af erfaringerne fra hinanden. Vores EMBA tilbyder et læringsmiljø, der er: dynamisk, interaktiv, deltagende og applikationsorienteret. Vores undervisningsmetode omfatter brugen af:

 1. Studiegruppe
 2. Simuleringer og Business Games
 3. Præsentationer
 4. Rollespil
 5. Diskussioner
 6. Case Analysis
 7. Handlingsplaner
 8. Forelæsninger af fremtrædende lærde, virksomhedsledere og ledere på aktuelle emner og spørgsmål

Deltagerprofil

Deltagerne i EMBA-programmet er ledende og erfarne fagfolk. For at få succes skal deltagerne være:

 • Meget motiveret og dedikeret til at lære og forbedre deres karriere
 • Meget ambitiøs og interesseret i at fremme deres professionelle liv
 • Meget inspireret, nysgerrig og tror på vigtige bidrag

Nøglen til succes i vores EMBA er engagement. KFUPM Executive MBA er en krævende indsats, og deltagere bør være forpligtet til programmet og dets krav.

Deltagerne forventes at afsætte væsentlig out-of-class tid til forberedelse af opgaver og studiegruppemøder. Alle EMBA instruktionssessioner afholdes i "smart classes". For at udnytte faciliteten fuldt ud skal deltagerne have deres bærbare pc'er.

Adgangskrav

Adgangskrav til EMBA-programmet er:

En baccalaureatgrad fra en anerkendt institution for videregående uddannelse, Bevis for engelsk færdighed, Mindst 8 års erhvervserfaring inklusiv 3 år på mellem- eller øverste niveau ledelsesposition. Kandidater med mindre end 8 års erhvervserfaring kunne accepteres som ekstraordinære sager baseret på EMBA-udvalgs henstilling og CIM's assisterende dekan.

Alle kandidater skal indsende et udfyldt ansøgningsskema, der støttes af følgende:

 1. Tre breve af anbefaling
 2. Et aktuelt genoptage
 3. Et påtegningsbrev fra ansøgerens arbejdsgiver (hvis det er relevant) viser klart arbejdsgiverens forståelse af programmets krav og deres vilje til at støtte ansøgerens optagelse i programmet ved at forpligte sig til at frigive ansøgeren fra normale jobansvar i løbet af de dage, som klasser holdes

Alle ansøgninger evalueres og potentielle kandidater inviteres til personlige interviews udført af et team bestående af CIM Assistant Dean for Graduate Programs og medlemmer af EMBA Stående Udvalg. Intervjuet er normalt rettet mod at vurdere kandidatens personlige egenskaber (ambition, motivation, engagement, kommunikation og interpersonelle færdigheder), der anses for nødvendige for succes og gavn af EMBA. Det giver også interviewteamet en mulighed for uformelt at vurdere ansøgerens engelsksprogfærdighed og deres evne til at opfylde programmets krav.

Program Structure

 1. Boligperioden
  Opholdsperioden begynder i begyndelsen af ​​programmet. Varigheden af ​​denne opholdsperiode er fire til fem dage. Aktiviteter i denne periode omfatter: orientering til programmet og oversigt over visse forretningsmæssige relaterede discipliner (fx ledelse, informationsteknologi, økonomi, regnskab, marketing, økonomi og kvantitative metoder) og seminarer i aktuelle spørgsmål (fx Kommunikationsfærdigheder, Time Management , Stresshåndtering, forhandlingskompetence og kreativ tænkning).
 2. Læseplanen
  Programmet er designet til at omfatte seksten relaterede områder. Det første år af programmet giver en grundig undersøgelse af organisationernes værktøjer og funktioner. Der lægges vægt på sammenhængen mellem disse områder og vil danne et stærkt grundlag for en dybere analyse i programmets andet år. Det andet år udvider deltagernes evne til at håndtere komplekse ledelsesudfordringer ved at fokusere på det større kontekstuelle forretningsmiljø.

Varighed og timing

Den 43 kredit time, toårig EMBA er opdelt i fire semestre. Klasser afholdes hver anden uge hver torsdag og fredag ​​hver anden uge. Klasser starter klokken 8:00 og slutter kl. 16.30. (Fredagskurserne starter kl. 7.30) Residensdagene er fra kl. 8.00 til kl.

Graduation Krav

Afgangskrav (og retention politikker) til EMBA programmet er:

 1. Tilfredsstillende gennemførelse af alt krævet kursusarbejde for graden, herunder opholdsperioden.
 2. Vedligeholdelse af en minimum kumulativ GPA på 3,0 på skalaen 4,0.
 3. Vedligeholdelse af høje standarder for faglig, etisk og personlig adfærd som pr. Universitetspolitik.

Studieafgift

Executive MBA-undervisningen er SR 130.000 for hele programmet og omfatter alle kursusmaterialer, lærebøger, universitetsgebyrer, kontinental morgenmad og frokost i boligperioden og i klassedagen. Undervisningen udbetales i fire lige rater på SR 32.500 før starten af ​​hvert af de fire semestre.

Understøttelse af læringserfaringer

Lære fra ledernes forelæsninger

"Læring fra ledernes" sessioner er en times forelæsninger præsenteret af højt indflydelsesrige ledere, der inviteres til at tale i en af ​​EMBA klasserne. De fremtrædende højttalere deler deres rige viden og erfaring inden for klassens fagområde.

Internationale akademiske rejser

EMBA-programmet gennemfører fire dages internationale akademiske rejser til Korea. Turen er organiseret af KAIST og KFUPM.

Program læringsmål og mål

I overensstemmelse med sikring af læringsstandarder for AACSB (Association for fremme af kollegiale skoler for erhvervslivet) International, er læringsmål og målsætninger for EMBA-programmet vist nedenfor:

Læringsmål

Læringsmål

Læringsmål I - Deltagerne vil kunne integrere begreber og rammer fra forskellige forretningsdiscipliner for at analysere situationer og udvikle passende strategier
 • Deltagerne vil forstå grundlæggende forretningsfunktioner ud fra et makroperspektiv
 • Deltagerne vil kunne integrere forretningskoncepter ud fra et makroperspektiv
 • Deltagerne vil være i stand til at udvikle passende forretningsstrategier
Læringsmål II - Deltagerne vil kunne anvende kvantitative værktøjer og analytiske færdigheder i beslutningsprocessen
 • Deltagerne vil demonstrere forståelse for kvantitative og analytiske teknikker til erhvervslivet
 • Deltagerne vil kunne anvende kvantitative og analytiske teknikker til at analysere forretningsproblemer
 • Deltagerne vil kunne anvende kvantitative og analytiske teknikker til at udvikle, implementere og evaluere forretningsstrategier
Læringsmål III - Deltagerne vil kunne udøve interpersonelle og ledelsesmæssige færdigheder
 • Deltagerne vil kunne kommunikere effektivt mundtligt og skriftligt
 • Deltagerne vil kunne arbejde effektivt med mennesker
 • Deltagerne vil forstå karakteristika for effektive ledere
Læringsmål IV - Deltagerne vil forstå forretningsmiljøet
 • Deltagerne vil vide om virkningen af ​​økonomiske, sociale, teknologiske og politiske kræfter i erhvervsklimaet
 • Deltagerne forstår og værdsætter globaliseringen
Læringsmål V - Deltagerne vil være i stand til at indarbejde etiske og sociale ansvarsproblemer i beslutningsprocessen
 • Deltagerne vil være opmærksomme på forskellige etiske rammer
 • Deltagerne vil kunne vurdere forretningsbeslutninger ved hjælp af etiske rammer
 • Deltagerne vil forstå betydningen af ​​virksomhedernes sociale ansvar
 • Deltagerne vil være i stand til at inddrage virksomhedernes sociale ansvar spørgsmål i forretningsbeslutninger

Liste over obligatoriske kurser

Kode Kursus titel Kredit timer
ACCT 551 Finansregnskab og rapportering 2
ACCT 552 Ledelsesregnskab 3
ECON 551 Virksomhedsøkonomi 3
ECON 561 Makromiljøet for erhvervslivet 2
FIN 554 Ledelsesøkonomi 3
FIN 562 Strategisk Corporate Finance 3
MGT 551 Adfærd og organisation 3
MGT 554 business Forhandlingerne 2
MGT 560 Etik og lederskab 2
MGT 561 International Business & Globalization 3
MGT 562 Strategisk ledelse 3
MGT 564 Corporate Governance 2
MIS 564 Elektronisk forretningsstrategi 3
MKT 561 Strategisk Marketing Management 3
OM 551 Kvantitative metoder 3
OM 552 Operations Management 3

Grad Plan for EMBA Program


År 1

58145_EMBA01.jpg

58146_EMBA02.jpg

År 2

58147_EMBA03.jpg

58148_EMBA04.jpg

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk


Sidst opdateret October 11, 2017
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2018
Duration
Varighed
4 semestre
Deltid
Price
Pris
130,000 SAR
Information
Deadline
Locations
Saudi-Arabien - Dhahran
Startdato: Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2018
Saudi-Arabien - Dhahran
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen