Deltid EMBA St. Petersburg - EMBA -uddannelser i St. Petersburg EMBA , St. Petersburg

Deltid EMBA St. Petersburg - EMBA -uddannelser i St. Petersburg EMBA , St. Petersburg

MBA

En EMBA eller Executive MBA er en kandidat-niveau business grad for fagfolk og udøvende. Det giver dem mulighed for at studere business executive uddannelse og arbejde på samme tid.

Personer, der allerede har tjent en bachelorgrad og ønsker til yderligere at øge deres viden og uddannelse kan vælge at tjene en Master of Business Administration eller MBA. En MBA er en to-årigt program, der kan hjælpe med at forberede kandidater til en karriere i ledelse og forvaltning i erhvervslivet.

Rusland (russisk: Россия) er langt det største land i verden, der dækker mere end en ottendedel af Jordens 's beboede areal. Den tidligere Nationale Udvalg for videregående uddannelse i Rusland finansieret 240 universiteter, akademier og institutter, hvilket gør Rusland til et solidt land for at studere i.

St. Petersburg Byen ligger langs Neva-floden. Det har en befolkning på over 5 millioner indbyggere. Byen har 716 folkeskoler og 80 erhvervsskoler.

Deltid EMBA St. Petersburg - Tag din EMBA i St. Petersburg. Få alle EMBA program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

Udøvende Mba Program

St. Petersburg State University Graduate School of Management
på universitet Deltid 24 måneder December 2018 Rusland St. Petersburg

Ved at vælge SPbSU Graduate School of Management vælger du et EMBA-program på universitetsniveau undervist af professorer, der kombinerer omfattende akademisk viden med praktiske erhvervskompetencer. [+]

Ved at vælge SPbSU Graduate School of Management vælger du et EMBA-program på universitetsniveau undervist af professorer, der kombinerer omfattende akademisk viden med praktiske erhvervskompetencer. Du vælger et team af fagfolk, der tror på de moderne principper for erhvervsuddannelse. Du vælger Skole, der har etableret de unikke partnerforbindelser til de bedste udenlandske handelsskoler og virksomheder - verdens ledere og nationale økonomier.

Mere end 400 ledere har indgået og gennemført GSOM MBA-programmet . De er øverste ledere af Henkel - Era, OTIS - St. Petersburg, Slotex, Progress - Neva, Ivan Fedorov, Lenenergo, Coca-Cola HBC Eurasien, Baltic Factory, British American Tobacco, Pyatiorochka, Chainaya Lozhka, Iskrasoft osv. Vi er stolte af vores kandidater.... [-]


Dual Degree Executive Mba (gsom - Hec Paris)

St. Petersburg State University Graduate School of Management
på universitet Deltid 18 måneder January 2019 Rusland St. Petersburg

Dual Degree Executive MBA (GSOM - HEC Paris) - "Master of Business Administration" fra GSOM St. Petersburg State University; "Executive Master of Business Administration" fra HEC Paris (# 1 Business School i Europa, Financial Times Ranking 2006-2009) [+]

Den Dual Degree Executive MBA i Sankt Petersborg placerer dig i centrum for en enestående uddannelsesmæssig og professionel oplevelse: Vi tager din knowhow, tilføjer den til vores fakultets ekspertise og ledere i erhvervslivet for at skabe et spændende miljø for gensidig læring.

Fordele ved Dual Degree Executive MBA

* World-class læseplan omfatter alle områder af moderne management praksis

* Triple Crown akkreditering: EQUIS, AACSB, AMBA

* Mulighed for at få to eksamensbeviser: "Master of Business Administration" fra GSOM St. Petersburg State University (# 1 Business School i Rusland af EDUNIVERSAL 2009) og "Executive Master of Business Administration" fra HEC Paris (# 1 Business School i Europa af Financial Times 2009)... [-]