MBASTUDIES

EMBA i Rumænien - EMBA-uddannelser i Rumænien EMBA

Rumænien er for nylig blevet en populær destination for internationale studerende, der ønsker en videregående uddannelse. Rumænien byder på verdensklasse uddannelsesinstitutioner og uddannelser, og heriblandt var EMBA Rumænien. Rumænien giver en spændende atmosfære med rig kultur og historie til at supplere lærerig oplevelse.


EMBA Rumænien forbereder eleverne til at være ledere i erhvervslivet. EMBA Rumænien tiltrækker studerende fra hele verden, en styrkelse af programmets som studerende at bringe deres unikke viden og erfaring til bordet. Studerende af EMBA Rumænien vil fokusere på ledelse, mens få den grundlæggende viden om virksomheden, såsom marketing, økonomi, drift, etik og regnskab. Gennem udfordrende kurser, projekter og seminarer, vil de studerende lære at anvende forskellige business og management teorier i praksis.


Hvis du søger efter en måde at fremme din karriere, og derefter overveje EMBA Rumænien. Tag et kig på mulighederne nedenfor!                   

resultater fundet Filter

Executive MBA

Tiffin University Bucharest
EMBA
<
Deltid
<
19 måneder
Engelsk
på universitet

Med få ord Tiffin Executive MBA. Det er programmet, der giver dig alle de værktøjer, du har brug for for at skille dig ud i erhvervslivet, både lokalt og internationalt.

Læs mere

Executive MBA

Institute for Business and Public Administration, Bucharest (ASEBUSS)
EMBA
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Den akademiske alliance skabt af ASEBUSS og Kennesaw State University udnytter styrken af ​​hvert program til gavn for både studerende og fakulteter.

Læs mere