MBASTUDIES

Deltid EMBA i Rumænien - EMBA -uddannelser i Rumænien EMBA

En EMBA eller Executive MBA er en kandidat-niveau business grad for fagfolk og udøvende. Det giver dem mulighed for at studere business executive uddannelse og arbejde på samme tid.

Rumænske universitetsuddannelser højt værdsat og anerkendt i og uden for Europa, laveste studieafgift og levende omkostninger i Europa. Rumænerne har en gammel og rig historie, især i hovedstaden Bukarest med sine 2 millioner mennesker. Internationale studerende er villige til at studere i Rumænien kan anvende enten til Ministeriet for Uddannelse og Forskning, eller til den valgte rumænske universitet, med henblik på at modtage Letter of Acceptance.

Deltid EMBA i Rumænien - Tag din Deltid EMBA i Rumænien. Alle Deltid EMBA program og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

resultater fundet Filter

Executive MBA

Tiffin University Bucharest
EMBA
<
Deltid
<
19 måneder
Engelsk
på universitet

Med få ord Tiffin Executive MBA. Det er programmet, der giver dig alle de værktøjer, du har brug for for at skille dig ud i erhvervslivet, både lokalt og internationalt.

Læs mere

Executive MBA

Institute for Business and Public Administration, Bucharest (ASEBUSS)
EMBA
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Den akademiske alliance skabt af ASEBUSS og Kennesaw State University udnytter styrken af ​​hvert program til gavn for både studerende og fakulteter.

Læs mere