Deltid EMBA Bukarest - EMBA -uddannelser i Bukarest EMBA , Bukarest

Deltid EMBA Bukarest - EMBA -uddannelser i Bukarest EMBA , Bukarest

MBA

En EMBA eller Executive MBA er en kandidat-niveau business grad for fagfolk og udøvende. Det giver dem mulighed for at studere business executive uddannelse og arbejde på samme tid.

Personer, der allerede har tjent en bachelorgrad og ønsker til yderligere at øge deres viden og uddannelse kan vælge at tjene en Master of Business Administration eller MBA. En MBA er en to-årigt program, der kan hjælpe med at forberede kandidater til en karriere i ledelse og forvaltning i erhvervslivet.

Rumænien er et land beliggende i skæringspunktet mellem Central-og Sydøsteuropa, der grænser op til Sortehavet. Kom til Rumænien er let fra næsten alle dele af verden, på grund af sin stilling, samt det faktum, at det er tjent med en bred vifte af transport typer og virksomheder. Rumænske universiteter tilbyder stort udvalg af bachelor-og postgraduate programmer i rumænsk, engelsk, fransk og tysk.

Bukarest er hovedstaden i Rumænien og er en kulturel, økonomisk og industrielle centrum af landet. Bukarest er også den største by i Rumænien, der har over 3 millioner indbyggere. Det har 34 campusser 16 af disse er offentlige universiteter.

Deltid EMBA Bukarest - Tag din EMBA i Bukarest. Få alle EMBA program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

Executive MBA Bukarest

WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business
på universitet Deltid 14 måneder November 2018 Rumænien Bukarest

Den Executive MBA Bukarest giver umiddelbart anvendelig, cutting-edge business ekspertise skræddersyet til de hastigt skiftende udfordringer, som ledere står over for i dagens dynamiske, globaliserede økonomi. En roste international fakultet arbejder sammen med ledere fra de øverste lag af global forretning. [+]

Executive MBA Bukarest - en Wiens Universitet for Virksomhedsledelse og Økonomi-programmet - at udvide din karriere muligheder og opdatere din forvaltning viden.

Dette Executive MBA, akkrediteret af EQUIS, er globalt orienteret flagskib program Wien Universitet Økonomi-og Erhvervsministeriet (WU), Europas største business universitet.

Interaktive klasser i Bukarest, suppleret med to residencies i Østrig og USA vil udsætte deltagerne til nyeste management og business know-how. Ud over professorer fra WU Wien, er undervisning udført af førende professorer fra Nordamerika (University of South Carolina, Thunderbird School of Global Management, University of Minnesota) og De Europæiske akademikere, chefer og politikere.... [-]


Executive MBA-program

Maastricht School of Management Romania
på universitet Deltid 2 år September 2018 Rumænien Bukarest

Den 2-årige, deltid MSM Rumænien EMBA program giver state-of-the-art postgraduate uddannelse i business administration til medio karriere fagfolk med det formål at fremme deres viden og praksis i forvaltningen og uddanne dem til at føre i en dynamisk globale erhvervsklima. [+]

Executive MBA-program Den 2-årige, deltid MSM Rumænien EMBA program giver state-of-the-art postgraduate uddannelse i business administration til medio karriere fagfolk med det formål at fremme deres viden og praksis i forvaltningen og uddanne dem til at føre i en dynamisk globale erhvervsklima.

Den EMBA bliver tilbudt i fællesskab af MSM og MSM Bukarest Association i en weekend format. Programmet er lettes ved fakultetet og personale, som med succes har formået og undervist i anerkendte business schools over hele verden i det foregående årti. Graden overdraget succesfulde deltagere vil udelukkende blive tildelt af MSM.

Business & Public Policy

Dagens virksomhedsledere i Rumænien skal lægge vægt på inter-play mellem erhvervsliv, samfund, kultur og politiske kræfter. Denne vekselvirkning har aldrig været mere tydeligt end i den nuværende globale økonomiske krise. Dette kursus giver de studerende redskaber til at håndtere alle disse kræfter i en etisk og bæredygtig måde, samtidig med at opfylde sit ansvar til en virksomheds interessenter.... [-]


Executive MBA

Institute for Business and Public Administration, Bucharest (ASEBUSS)
på universitet 2 år October 2018 Rumænien Bukarest

Den akademiske alliance skabt af ASEBUSS og Kennesaw State University udnytter styrken af ​​hvert program til gavn for både studerende og fakulteter. [+]

Den akademiske alliance skabt af ASEBUSS og Kennesaw State University udnytter styrken af ​​hvert program til gavn for både studerende og fakulteter. Deltagelse i denne fælles designede akademiske erfaring forbereder vores studerende til en ledende rolle i morgendagens forretningsorganisation. Deltagerne lærer at klare sig på tværs af de kulturelle, sproglige, teknologiske og geografiske grænser ved at arbejde inden for internationale teams af studerende for at gennemføre en lang række opgaver og projekter. Muligheden for at lære af hinanden og fra deres respektive arbejdsgiverorganisationer giver førstehånds erfaring, som ikke kan findes i andre EMBA-programmer. Format: Toårig postgraduate deltidsprogram. Fra oktober til juni foregår klasser en gang om ugen på skiftende fredage og lørdage. Klasseplanet giver dig mulighed for at fortsætte din karriere, mens du studerer og mulighed for at anvende de nyopkøbte færdigheder straks på din arbejdsplads. Pensum: Fokuseret på den generelle ledelse, herunder 14 forskellige discipliner. Kurser undervises udelukkende på engelsk af både rumænske og amerikanske professorer ved hjælp af case-study-metoden. Casestudierne er Harvard Business School licenserede såvel som rumænske for at forberede dig til at træffe kritiske forretningsbeslutninger og føre med tillid. Bopæl uger Kurser holdes i Neptun af et hold af professorer fra Kennesaw State University, Atlanta. International Residency: En uge i Atlanta, i andet år - en del af det internationale udvekslingsprogram. En værdifuld international erfaring, der giver dig eksponering for globale forretningsmetoder. Hosted af Kennesaw State University.... [-]