$close

Filtre

Se resultater

EMBA i Rumænien - EMBA-uddannelser i Rumænien EMBA

Rumænien er for nylig blevet en populær destination for internationale studerende, der ønsker en videregående uddannelse. Rumænien byder på verdensklasse uddannelsesinstitutioner og uddannelser, og heriblandt var EMBA Rumænien. Rumænien giver en spændende atmosfære med rig kultur og historie til at supplere lærerig oplevelse. EMBA Rumænien forbereder eleverne til at være ledere i er… Læs mere

Rumænien er for nylig blevet en populær destination for internationale studerende, der ønsker en videregående uddannelse. Rumænien byder på verdensklasse uddannelsesinstitutioner og uddannelser, og heriblandt var EMBA Rumænien. Rumænien giver en spændende atmosfære med rig kultur og historie til at supplere lærerig oplevelse.


EMBA Rumænien forbereder eleverne til at være ledere i erhvervslivet. EMBA Rumænien tiltrækker studerende fra hele verden, en styrkelse af programmets som studerende at bringe deres unikke viden og erfaring til bordet. Studerende af EMBA Rumænien vil fokusere på ledelse, mens få den grundlæggende viden om virksomheden, såsom marketing, økonomi, drift, etik og regnskab. Gennem udfordrende kurser, projekter og seminarer, vil de studerende lære at anvende forskellige business og management teorier i praksis.


Hvis du søger efter en måde at fremme din karriere, og derefter overveje EMBA Rumænien. Tag et kig på mulighederne nedenfor!                   

Minimer
Læs mere om at studere i Rumænien
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
Tiffin University Bucharest
Bukarest, Rumænien

Med få ord Tiffin Executive MBA. Det er programmet, der giver dig alle de værktøjer, du har brug for for at skille dig ud i erhvervslivet, både lokalt og internationalt.

Med få ord Tiffin Executive MBA. Det er programmet, der giver dig alle de værktøjer, du har brug for for at skille dig ud i erhvervslivet, både lokalt og internationalt. -
EMBA
Deltid
19 måneder
Engelsk
på universitet
 
Institute for Business and Public Administration, Bucharest (ASEBUSS)
Bukarest, Rumænien

Den akademiske alliance skabt af ASEBUSS og Kennesaw State University udnytter styrken af ​​hvert program til gavn for både studerende og fakulteter.

Den akademiske alliance skabt af ASEBUSS og Kennesaw State University udnytter styrken af ​​hvert program til gavn for både studerende og fakulteter. -
EMBA
Fuldtid
2 år
Engelsk
på universitet