$close

Filtre

Se resultater

Risikostyring-programmer, Søg efter den bedste EMBA-programmer her! - EMBA

En Executive Master of Business Administration program, også omtalt som en EMBA, er normalt designet til at arbejde fagfolk. Denne kandidatgrad kan give en mere fleksibel tidsplan end en almindelig MBA. De fleste programmer kan afsluttes om to år eller mindre. Hvad er en EMBA i risikostyring? Denne postgraduate grad fokuserer på forretningsgrundlag og styring af risiko. Som studerende kan du… Læs mere

En Executive Master of Business Administration program, også omtalt som en EMBA, er normalt designet til at arbejde fagfolk. Denne kandidatgrad kan give en mere fleksibel tidsplan end en almindelig MBA. De fleste programmer kan afsluttes om to år eller mindre.

Hvad er en EMBA i risikostyring? Denne postgraduate grad fokuserer på forretningsgrundlag og styring af risiko. Som studerende kan du blive præsenteret med rammer for forståelse af risici i virksomheder og hvordan man anvender denne viden til erhvervssituationer. Du bør lære at identificere og afbøde risici - typisk operationelle og økonomiske risici - der kan påvirke en virksomhed. Din læseplan kan omfatte kurser i regnskabsoversigt, fundament af risikostyring, værdiansættelse, lektioner i lederskab, risikostyring af virksomheder og afledte sikkerhedsmarkeder.

Risikostyringsstuderende vil sandsynligvis udvikle stærke lederegenskaber. Dette giver dem mulighed for at tage ansvaret i forskellige situationer, hvilket gør dem til en værdifuld tilføjelse til ethvert hold. Studerende kan også udvikle en unik evne til at træffe kompetente beslutninger, der tager højde for en række risici, der kan være involveret. Kommunikation, som er en anden færdighed ofte forbundet med denne grad, er uvurderlig for arbejdsgivere og kan hjælpe i det daglige liv.

Fordi EMBA i Risk Management-programmer tilbydes hos en række institutioner over hele kloden, kan undervisning og gebyrer variere betydeligt. Nogle gange har EMBA-programmer en højere uddannelse end traditionelle MBA-programmer, så kontakt kontoret for optagelse af din skole efter eget valg og spørg om specifikke tilmeldingsgebyrer. Stipendier kan være tilgængelige for at lette den økonomiske byrde.

En Executive Master of Business Administration i Risk Management kan forberede eleverne til karriere som forsikringsmæglere, risikostyringskonsulenter, corporate risk managers eller medarbejderfordelere. Studerende er også ofte kompetente til at arbejde som aktuarer, tabskontrolagenter og compliance supervisors. Kandidater kan være kvalificeret til stillinger i øverste niveau ledelse. Mange studerende føler sig beføjet til at åbne deres egen virksomhed eller yde konsulenttjenester.

Mange programmer tilbyder EMBA i Risk Management grader online. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
ESLSCA Business School
Paris, Frankrig

Executive MBA in Financial Engineering - Management and Risk Strategy bør give os mulighed for at forstå udfordringerne i denne branche ved at erhverve grundlæggende elementer ... +

Executive MBA in Financial Engineering - Management and Risk Strategy bør give os mulighed for at forstå udfordringerne i denne branche ved at erhverve grundlæggende elementer i denne "Front-Middle-Back" -akse, men også at fokusere på ledelsesteknikker - især under hårdhed - og dets sammenhænge, om handelsteknikker efter aktivklasse, om afdækningsoptimering blandt andet. -
EMBA
Deltid
Fransk
på universitet