$close

Filtre

Se resultater

Regnskabsføring-programmer, Søg efter den bedste EMBA-programmer her! - EMBA

En EMBA, eller Executive Master of Business Administration, er en grad designet til personer, der ofte allerede har 10 eller flere års erhvervserfaring. Det ligner et MBA-program, men kan variere i design og levering. EMBA-programmer er typisk designet til at rumme en person, som allerede arbejder fuldtidsjob. Hvad er en EMBA i regnskab? Det er en professionel kandidatuddannelse, der fokuserer… Læs mere

En EMBA, eller Executive Master of Business Administration, er en grad designet til personer, der ofte allerede har 10 eller flere års erhvervserfaring. Det ligner et MBA-program, men kan variere i design og levering. EMBA-programmer er typisk designet til at rumme en person, som allerede arbejder fuldtidsjob.

Hvad er en EMBA i regnskab? Det er en professionel kandidatuddannelse, der fokuserer på avancerede forretningsprincipper med vægt på regnskabspraksis. De fleste studerende vil udvikle avanceret ekspertise inden for business og økonomistyring. De kan tage kurser, der uddyber deres forståelse af finansiering, kapital budgettering og porteføljestyring. Normalt vil eleverne også tage kerne kurser, der fokuserer på erhvervslivet, med yderligere klasser, der koncentrerer sig mere direkte på regnskab. Kurser på højt niveau omfatter ofte regnskabsaflæggelse, skattefaktorer i forretningsbeslutninger, økonomi for erhvervslivet, forretningslovgivning og markedsføring og strategi.

Mange EMBA regnskabsprogrammer sigter mod at forberede eleverne til at være ledere i deres branche. De udvikler ofte evnen til at tage ansvaret for en situation. De opnår også typisk skattefærdigheder, der er uvurderlige for arbejdsgivere, og kan hjælpe dem med at forberede deres egne årlige skatter. Studerende lærer også ofte pengehåndteringsfærdigheder.

En bidragende faktor ved valg af EMBA i regnskabsprogrammet er ofte udgifter til undervisning, som kan variere fra en institution til den næste. Studerende skal sørge for at kontakte ethvert universitet af interesse for mere detaljerede oplysninger om tilmeldingsomkostninger.

De fleste EMBA regnskabsprogrammer fokuserer på at forberede eleverne til ledelsesroller i erhvervslivet. Studerende er normalt kvalificeret til overordnede stillinger, der involverer at arbejde med penge og økonomi. Typiske karriere for EMBA i regnskabskandidater kan omfatte finansanalytiker, skattechef, revisionschef, budgetanalytiker, skattekonsulent, administrerende direktør eller forretningsudviklingsleder.

Mange EMBA i regnskabsprogrammer tilbyder strukturer, der giver eleverne mulighed for at arbejde på fuld tid, mens de tjener en grad online. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
IIMT University of Fribourg

Executive MBA giver deltagerne de analytiske, funktionelle og interpersonelle færdigheder, der er nødvendige for succes i en stadig mere kompleks og global ikt

Executive MBA giver deltagerne de analytiske, funktionelle og interpersonelle færdigheder, der er nødvendige for succes i en stadig mere kompleks og global ikt -
EMBA
Fuldtid
Deltid
Engelsk
på universitet