MBASTUDIES

EMBA i Portugal - EMBA-uddannelser i Portugal EMBA

Portugal har arbejdet hårdt i de seneste år til at levere høj kvalitet akademiske programmer på deres universiteter og uddannelsesinstitutioner. Der er et stigende antal programmer, der tilbydes på engelsk, hvilket resulterer i flere og flere internationale studerende, der vælger Portugal som bestemmelsessted for en EMBA grad.


EMBA Portugal er struktureret for forretningsfolk, der søger at fremme deres karriere i ledelse og ledende lederstillinger. EMBA Portugal studerende vil få en forretning vidensbase med fokus på ledelse. Studerende af EMBA Portugal er i stand til at vælge en specialisering område, såsom finansiering, markedsføring, menneskelige ressourcer, eller organisatorisk adfærd. Kandidater fra EMBA Portugal forventes at være i stand til at tænke strategisk og kritisk i beslutningsprocessen, og være effektive ledere og ledere.


Hvis EMBA Portugal lyder interessant for dig, så tag et kig gennem indstillingerne nedenfor og find det program for dig!   

resultater fundet Filter

Executive MBA

ISCTE Executive Education
EMBA
<
Deltid
Portuguese (Portugal)
på universitet

Executive MBA ved ISCTE Executive Education giver deltagerne udviklingen af væsentlige færdigheder til ledelse i et konkurrencedygtigt, komplekst og sammenkoblet international ...

Læs mere

Executive MBA

ISAG - European Business School
EMBA
08 Mar 2021
<
Deltid
19 Feb 2021
Engelsk
Portuguese (Portugal)
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Forbered dig på ledelsesfunktioner i SMV'er og store virksomheder med en solid forberedelse inden for flere ledelsesområder. Udvikling af vigtige lederskabskompetencer for enh ...

Læs mere