MBASTUDIES

EMBA Porto - EMBA-uddannelser i Porto EMBA, Porto

Executive MBA-program er en global management program designet til at imødekomme behovene hos midtvejs i karriereforløbet.Det udvikler effektive ledere for i dag 's dynamiske globale organisation

Portugal, officielt Den Portugisiske Republik, er et land beliggende i det sydvestlige Europa på Den Iberiske Halvø. Portugal ligger 900 år gammel, og selvom den har et relativt lille område, det spillede en afgørende rolle i verdenshistorien. Universidade do Porto er mest populær af udlændinge, der består af 11% internationale studerende.

Porto er den anden mest folkerige by i Portugal efter Lissabon med en befolkning på omkring 1,3 millioner personer. The University of Porto er den øverste universitet i Portugal, da det tjener studerende fra hele Europa og verden i almindelighed. Der er mange andre tekniske skoler i Porto også.

EMBA Porto - Tag din EMBA i Porto. Få alle EMBA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Executive MBA

ISAG - European Business School
EMBA
08 Mar 2021
<
Deltid
19 Feb 2021
Engelsk
Portuguese (Portugal)
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Forbered dig på ledelsesfunktioner i SMV'er og store virksomheder med en solid forberedelse inden for flere ledelsesområder. Udvikling af vigtige lederskabskompetencer for enh ...

Læs mere