MBASTUDIES

EMBA Wrocław - EMBA-uddannelser i Wrocław EMBA, Wrocław

For dem, der har vundet en betydelig mængde af professionel erfaring og er klar til at arbejde i en mere fremtrædende position, en Executive MBA (EMBA) er det næste skridt. Kursusaktiviteter om regnskab, ledelse og økonomi er blandt de emner, udforskes.

Polen, officielt Republikken Polen er et land i Centraleuropa. Med en befolkning på 38 millioner mennesker, er Polen det 6. mest folkerige land i EU. EU / EØS studerende ikke behøver visum for at studere i Polen. Leveomkostningerne i Polen er blandt de laveste i EU.

Wrocław er betragtet som den tredje største center for uddannelse i Polen. I tredive velkendte institutioner, er der mere end 135.000 studerende. Den Wrocław Universitet byen byder sunde akademiske miljø til lokale og oversøiske studerende.

EMBA Wrocław - Tag din EMBA i Wrocław. Få alle EMBA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Executive MBA

Wroclaw University of Economics and Business
EMBA
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Executive MBA (Executive Master of Business Administration) - forkortet EMBA - er et intensivt deltidsuddannelse, der fører til en kandidatgrad i ledelse. Studerende, der tilf ...

Læs mere