MBASTUDIES

EMBA i Pakistan - EMBA-uddannelser i Pakistan EMBA

Pakistan er et folkerigeste land med en rig historie og kultur. I det globaliserede marked, er Pakistan blevet et attraktivt sted for mange internationale studerende som skoler tilbyder mange uddannelser i mange sektorer. Uddannelsesinstitutioner i Pakistan søge at blive mere multikulturelt og internationaliseret.


EMBA Pakistan programmer er designet til fagfolk i midten af ​​deres karriereforløb, der søger at komme videre til lederstillinger. EMBA Pakistan er designet, så de studerende kan gennemføre deres uddannelse uden at afbryde deres karriere. Studerende af EMBA Pakistan vil få et solidt fundament i forretningsmæssige principper såsom finansiering, markedsføring, informationsteknologi, og etik, med fokus på ledelse. Studerende vil lære at tænke kritisk for at træffe strategiske beslutninger i en ledende rolle. Gennem erfaringsbaseret læring, vil EMBA Pakistan studerende lære at anvende teori til praksis.


Tag et kig gennem EMBA Pakistan mulighederne herunder, og tage det næste skridt mod dine mål!

resultater fundet Filter

MBA Executive

University of Management and Technology - Pakistan
EMBA
Apr. 2020
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
på universitet

MBA Executive er en banebrydende initiativ med en overlegen blanding succes drives af UMT, siden lanceringen i 1992 for første gang i Pakistan. Det er en relevant IT-intensivt ...

Læs mere