Deltid EMBA Lahore - EMBA -uddannelser i Lahore EMBA , Lahore

Deltid EMBA Lahore - EMBA -uddannelser i Lahore EMBA , Lahore

MBA

En EMBA eller Executive MBA er en kandidat-niveau business grad for fagfolk og udøvende. Det giver dem mulighed for at studere business executive uddannelse og arbejde på samme tid.

En Master of Business Administration (MBA) er en akademisk grad, der tager omkring to års studier for at modtage. Personer, der tjener denne grad gevinst vigtig viden og erfaring inden for områderne business og management, og kan være i stand til at finde et job hurtigt på grund af deres forbedrede færdigheder.

 

Pakistan, officielt Den Islamiske Republik Pakistan, er et suverænt land i Sydasien. Med en befolkning på over 180 millioner mennesker, er det den sjette mest folkerige land i verden.

Lahore er en af ​​de vigtigste byer i Pakistan. Det er det økonomiske centrum i Pakistan, hvor erhvervsinvesteringerne og fusioner sker på daglig basis. Derfor er de universiteter som Lahore University of Management Sciences og Lahore School of Economics dedikeret til at levere undervisning af høj kvalitet for at forberede virksomhedernes individer.

Deltid EMBA Lahore - Tag din EMBA i Lahore. Få alle EMBA program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

MBA Executive

University of Management and Technology - Pakistan
på universitet Deltid 2 år April 2018 Pakistan Lahore

MBA Executive er en banebrydende initiativ med en overlegen blanding succes drives af UMT, siden lanceringen i 1992 for første gang i Pakistan. Det er en relevant IT-intensivt program for fagfolk, der søger global karriere og lederskab muligheder. [+]

MBA Executive

MBA Executive er en banebrydende initiativ med en overlegen blanding succes drives af UMT, siden lanceringen i 1992 for første gang i Pakistan. Det er en relevant IT-intensivt program for fagfolk, der søger global karriere og lederskab muligheder. I modsætning til de fleste andre undervisnings-og uddannelsesprogrammer, er det fleksibel og kræver ikke orlov fra erhvervslivet.

Stillet over for en globalt konkurrencepræget erhvervsklima og støttes af avancerede informations-og kommunikationsteknologi, er business organisatoriske strukturer under hastig forandring. Succes på dette nye marked kræver hold af ledere, der arbejder på tværs af funktioner og grænser. I dag er virksomhedsledere erfaring udfordringer, der er entydigt forskellige fra dem i en generation siden. ... [-]