Filter
EMBA
Pakistan Studietype: alle Hastighed: alle

EMBA i Pakistan - EMBA-uddannelser i Pakistan EMBA

Pakistan er et folkerigeste land med en rig historie og kultur. I det globaliserede marked, er Pakistan blevet et attraktivt sted for mange internationale studerende som skoler tilbyder mange uddannelser i mange sektorer. Uddannelsesinstitutioner i Pakistan søge at blive mere multikulturelt og internationaliseret.


EMBA Pakistan programmer er designet til fagfolk i midten af ​​deres karriereforløb, der søger at komme videre til lederstillinger. EMBA Pakistan er designet, så de studerende kan gennemføre deres uddannelse uden at afbryde deres karriere. Studerende af EMBA Pakistan vil få et solidt fundament i forretningsmæssige principper såsom finansiering, markedsføring, informationsteknologi, og etik, med fokus på ledelse. Studerende vil lære at tænke kritisk for at træffe strategiske beslutninger i en ledende rolle. Gennem erfaringsbaseret læring, vil EMBA Pakistan studerende lære at anvende teori til praksis.


Tag et kig gennem EMBA Pakistan mulighederne herunder, og tage det næste skridt mod dine mål!

Læs mere Minimer

resultater fundet

University of Management and Technology - Pakistan

MBA Executive er en banebrydende initiativ med en overlegen blanding succes drives af UMT, siden lanceringen i 1992 for første gang i Pakistan. Det er en relevant IT-inte ... [+]

MBA Executive

MBA Executive er en banebrydende initiativ med en overlegen blanding succes drives af UMT, siden lanceringen i 1992 for første gang i Pakistan. Det er en relevant IT-intensivt program for fagfolk, der søger global karriere og lederskab muligheder. I modsætning til de fleste andre undervisnings-og uddannelsesprogrammer, er det fleksibel og kræver ikke orlov fra erhvervslivet.

Stillet over for en globalt konkurrencepræget erhvervsklima og støttes af avancerede informations-og kommunikationsteknologi, er business organisatoriske strukturer under hastig forandring. Succes på dette nye marked kræver hold af ledere, der arbejder på tværs af funktioner og grænser. I dag er virksomhedsledere erfaring udfordringer, der er entydigt forskellige fra dem i en generation siden. ... [-]

Pakistan Lahore
April 2020
Engelsk
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk