Organizational Management-programmer, Søg efter den bedste EMBA-programmer her! - EMBA

Organizational Management-programmer, Søg efter den bedste EMBA-programmer her! - EMBA

I modsætning til typiske fuldtids masteruddannelser er en Executive Master of Business Administration en grad rettet mod at arbejde fagfolk, der søger deltidsuddannelse for at fremme deres karriere. Ansøgere antages allerede at have betydelig erhvervserfaring, så tempoet er forskelligt fra en konventionel MBA.

Hvad er en EMBA i organisatorisk ledelse? Dette program giver yderligere studie til studerende i arbejdsstyrken om de tekniske og personlige aspekter af forvaltningen af ​​en organisation. Kurser understreger typisk effektiv teamudvikling gennem både et bredt organisatorisk perspektiv og gennem forståelse af individuelle karakteristika og adfærd. Studerende kan få til opgave at vurdere løsninger på komplekse forretningsproblemer vedrørende human resource management, etiske og sociale spørgsmål og effektiv gruppekommunikation og adfærd.

Ved at tage en EMBA i organisationsledelse har eleverne mulighed for at videreudvikle beslutningstagning og interpersonelle færdigheder, der er kritiske for enhver ledelsesrolle. De kan også udvikle en stærkere forståelse af forskningsteknikker og en bredere kontekst af etik som anvendt til ledelsen.

En EMBA i organisatorisk ledelse kan normalt udfyldes inden for et til to år. Som kurser er deltid, er kurser ofte mere intensive at kompensere. Undervisningsomkostningerne varierer afhængigt af skole og program, og eleverne bør foretage forskningen på forhånd for at finde ud af mere.

Organisatorisk ledelse omfatter en række stillinger i private eller offentlige virksomheder, der arbejder direkte med medarbejderne. Kandidater med en EMBA i organisationsledelse er generelt rustet til at fungere som personaleforvaltere, men de kan også kvalificere sig til mere involverede stillinger som uddannelse og udvikling ledere på grund af deres EMBA kursusarbejde og deres tidligere erhvervserfaring. En anden mulighed er at arbejde som en operationsforskningsanalytiker, der udfører forskning og rådgivning inden for et firma om formidling af arbejdsplads og organisatoriske spørgsmål.

En EMBA i organisatorisk ledelse er en værdifuld mulighed for dem, der allerede arbejder på fuld tid, med programmer tilgængelige over hele verden, ofte gennem fjernundervisning for bedre at tilpasse arbejdsprogrammer. For at finde ud af mere, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Executive MBA i internationale virksomheder i sektoren infrastruktur

Structuralia
Undervisning både online og på universitetet Fuldtid 650 timer October 2019 Spanien Alcobendas

Den Executive MBA i virksomheder i bygge- og anlægssektoren er blevet, efter sytten udgaver undervist både i Madrid og Barcelona, ​​en reference i sektoren som et uddannelsesprogram på virksomhedsledelse i Spanien og Latinamerika. Siden 2010, hvor den internationale version blev lanceret, er de deltagende elever fra atten latinamerikanske lande, med støtte og samarbejde i Organisationen af ​​Amerikanske Stater (OAS). Den nuværende situation i byggesektoren globalt og behovet for at fremme internationaliseringen af ​​virksomhederne er årsagen til at præsentere denne internationale program specielt rettet mod fagfolk fra både europæiske og amerikanske spansk-talende kontinent. [+]

Hvis du identificerer med nogen af ​​disse tilfælde er dette dit program!

Du ønsker at fremme din sektor og udvikle sig fagligt i din nuværende ydelse. Jeg vil gerne til at lede en afdeling i dit nuværende selskab eller et selskab inden for din branche og profession. Du har illusion at foretage og tage udfordringen med at skabe din virksomhed eller nogle initiativ på egen hånd. Du ønsker at specialisere sig i virksomhedsledelse inden for infrastruktur. Du tænker på muligheden for at udvikle sig i Latinamerika eller Spanien, og du kan dele erfaringer med andre fagfolk som dig i en kosmopolitisk by som Madrid.

Den globaliseringsproces, som er i øjeblikket producerer kundeemner, at alle fagfolk i almindelighed og de industrielle ingeniører navnlig behovet være åben for geografisk mobilitet, afhængigt af de muligheder, der måtte opstå i andre lande.... [-]


Executive Master i institutionel og pædagogisk ledelse

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Online Fuldtid Deltid 12 - 24 måneder Åben tilmelding Schweiz Zürich + 1 mere

Denne Executive Master (EMBA) i Institutionelle og Pædagogisk ledelse Uddannelsen er ideel til studerende, der arbejdede direkte efter gymnasiet i mindst 5 år i en ledende stilling inden for samme område eller lignende, [+]

3 bedste universiteter = 1 EUROPA GRAD Alle studerende vil have ud over ABMS Diploma en fælles Diplom med University of Dąbrowa Górnicza (WSB) og Taras Shevchenko National University. 3 Top europæiske universiteter = Best Virtual / Distance Program = 1 Top europæiske Diploma SCHWEIZ + EU + højest rangerede 500

Advance din ekspertise på ABMS

Slut med elever og ledere som dig i vores online-kandidatuddannelser. Du vil gå så langt som dit sind vil tage dig som en master studerende på ABMS.

For akademiske forskere og undervisere

Executive Master i Institutionelle og Educational Management (EMBA) betyder det næste niveau af præstation i enhver akademisk disciplin.... [-]