$close

Filtre

Se resultater

Organisatorisk ledelse-programmer, Søg efter den bedste EMBA-programmer her! - EMBA

I modsætning til typiske fuldtids masteruddannelser er en Executive Master of Business Administration en grad rettet mod at arbejde fagfolk, der søger deltidsuddannelse for at fremme deres karriere. Ansøgere antages allerede at have betydelig erhvervserfaring, så tempoet er forskelligt fra en konventionel MBA. Hvad er en EMBA i organisatorisk ledelse? Dette program giver yderligere studie ti… Læs mere

I modsætning til typiske fuldtids masteruddannelser er en Executive Master of Business Administration en grad rettet mod at arbejde fagfolk, der søger deltidsuddannelse for at fremme deres karriere. Ansøgere antages allerede at have betydelig erhvervserfaring, så tempoet er forskelligt fra en konventionel MBA.

Hvad er en EMBA i organisatorisk ledelse? Dette program giver yderligere studie til studerende i arbejdsstyrken om de tekniske og personlige aspekter af forvaltningen af ​​en organisation. Kurser understreger typisk effektiv teamudvikling gennem både et bredt organisatorisk perspektiv og gennem forståelse af individuelle karakteristika og adfærd. Studerende kan få til opgave at vurdere løsninger på komplekse forretningsproblemer vedrørende human resource management, etiske og sociale spørgsmål og effektiv gruppekommunikation og adfærd.

Ved at tage en EMBA i organisationsledelse har eleverne mulighed for at videreudvikle beslutningstagning og interpersonelle færdigheder, der er kritiske for enhver ledelsesrolle. De kan også udvikle en stærkere forståelse af forskningsteknikker og en bredere kontekst af etik som anvendt til ledelsen.

En EMBA i organisatorisk ledelse kan normalt udfyldes inden for et til to år. Som kurser er deltid, er kurser ofte mere intensive at kompensere. Undervisningsomkostningerne varierer afhængigt af skole og program, og eleverne bør foretage forskningen på forhånd for at finde ud af mere.

Organisatorisk ledelse omfatter en række stillinger i private eller offentlige virksomheder, der arbejder direkte med medarbejderne. Kandidater med en EMBA i organisationsledelse er generelt rustet til at fungere som personaleforvaltere, men de kan også kvalificere sig til mere involverede stillinger som uddannelse og udvikling ledere på grund af deres EMBA kursusarbejde og deres tidligere erhvervserfaring. En anden mulighed er at arbejde som en operationsforskningsanalytiker, der udfører forskning og rådgivning inden for et firma om formidling af arbejdsplads og organisatoriske spørgsmål.

En EMBA i organisatorisk ledelse er en værdifuld mulighed for dem, der allerede arbejder på fuld tid, med programmer tilgængelige over hele verden, ofte gennem fjernundervisning for bedre at tilpasse arbejdsprogrammer. For at finde ud af mere, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Zürich, Schweiz

Denne Executive Master (EMBA) i Institutionelle og Pædagogisk ledelse Uddannelsen er ideel til studerende, der arbejdede direkte efter gymnasiet i mindst 5 år i en ledende sti ... +

Denne Executive Master (EMBA) i Institutionelle og Pædagogisk ledelse Uddannelsen er ideel til studerende, der arbejdede direkte efter gymnasiet i mindst 5 år i en ledende stilling inden for samme område eller lignende, -
EMBA
Fuldtid
Deltid
12 - 24 måneder
Engelsk
Online
 
Henley Business School Asia

The Henley Flexible Executive MBA er en 2-årig deltids-program designet til erfarne ledere og travle ledere, der ønsker at udvikle deres internationale ledelseskompetencer.

The Henley Flexible Executive MBA er en 2-årig deltids-program designet til erfarne ledere og travle ledere, der ønsker at udvikle deres internationale ledelseskompetencer. -
EMBA
Deltid
Engelsk
på universitet