MBASTUDIES

Deltid EMBA Oceanien - EMBA -programmer EMBA Oceanien

Når du har fået en kandidatgrad i erhvervslivet og har betydelige hands-on erfaring, det næste skridt er en Executive MBA (EMBA). Programmer kombinerer fundamentals såsom finansiering, regnskab og markedsføring med lederskab undersøgelser for at få dig ind i højt niveau udøvende og lederstillinger.

Ønsker du at studere i Oceanien? De to mest efterspurgte studie destinationer på Oceanien: Australien og New Zealand, som begge tilsammen tilbyder en usædvanligt, og meget karakteristisk undersøgelse eventyr.

Deltid EMBA Oceanien - Tag din EMBA Oceanien. Få alle Deltid EMBA program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Executive Master of Business Administration

Victoria University of Wellington
New Zealand, Wellington
EMBA
02 Mar 2020
<
Fuldtid
<
Deltid
<
4 semestre
01 Dec 2020
Engelsk
på universitet

Træd op i en stilling i den øverste ledelse med en udøvende kvalifikation, der styrker din analytiske strenghed og strategiske skarphed. Executive Master of Business Administr ...

Læs mere

Master of Business Administration (Executive)

University of Wollongong Faculty of Business
Australien, North Wollongong + 1 Mere
EMBA
Januar 2020
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Master of Business Administration Executive (EMBA) leverer en integreret pakke af sofistikeret teoretisk og professionel kapacitet til ledere, dem, der ønsker ledende stilling ...

Læs mere