Deltid EMBA Oceanien - EMBA -programmer EMBA Oceanien

Deltid EMBA Oceanien - EMBA -programmer EMBA Oceanien

MBA

Når du har fået en kandidatgrad i erhvervslivet og har betydelige hands-on erfaring, det næste skridt er en Executive MBA (EMBA). Programmer kombinerer fundamentals såsom finansiering, regnskab og markedsføring med lederskab undersøgelser for at få dig ind i højt niveau udøvende og lederstillinger.

Hvis du ønsker at klatre op ad karrierestigen og få en ledende stilling, en MBA er for dig. Dette program giver dig den viden og færdigheder til at vinde alsidighed i form af forståelse af en række funktionelle, forretningsområder. Plus muligheden for at bruge værktøjer og analyser, for at bidrage til strategisk planlægning og beslutningstagning.

Oceanien består af øer i det sydlige, vestlige og centrale Stillehav, herunder Melanesien, Mikronesien og Polynesien. Udtrykket er undertiden udvidet til at omfatte Australien, New Zealand og Malay Archipelago.

Deltid EMBA Oceanien - Tag din EMBA Oceanien. Få alle Deltid EMBA program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

Master of Business Administration (Executive)

University of Wollongong Faculty of Business
på universitet Deltid 2 år August 2019 Australien North Wollongong

Master of Business Administration Executive (EMBA) leverer en integreret pakke af sofistikeret teoretisk og professionel kapacitet til ledere, dem, der ønsker ledende stillinger og iværksættere. [+]

Master of Business Administration Executive (EMBA) leverer en integreret pakke af sofistikeret teoretisk og professionel kapacitet til ledere, dem, der ønsker ledende stillinger og iværksættere.

Programmet udvikler de færdigheder, der er nødvendige for at reagere på det dynamiske erhvervsmiljø ved at identificere, gennemføre og styre bedste forretningspraksis gennem alle faser af forretnings- og professionelle livscykluser.

Ledelsesmæssige færdigheder og tilgange er forbedret for at muliggøre effektive svar på forvaltningen af ​​alle forretningsmodeller. Kandidater er udstyret til at være innovative, visionære og strategiske i leveringen af ​​kunde-drevne resultater.... [-]