Filter
EMBA
Oceanien Studietype: Alle Hastighed: Deltid

Deltid EMBA Oceanien - EMBA -programmer EMBA Oceanien

Beregnet til fagfolk, der allerede har betydelige hands-on viden, Postgraduate Executive MBA (EMBA) grad er designet til at give de studerende de nødvendige fremskridt i deres karriere værktøjer. Du kan endda arbejde, mens han studerede, da den virkelige verden erfaring beriger læringsmiljøet.

MBA er et program designet til studerende, der ønsker at fremme deres faglige færdigheder og anvende dem til de faktiske virkelige forretningsmæssige situationer. Den guider eleverne til at reflektere og bragte sig i form af at vælge deres fremtidige karriere. Studerende får en bred forståelse af de vigtigste funktioner i en række forretningsområder og bruge disse færdigheder til at bidrage til den strategiske ledelse af en virksomhed.

Ønsker du at studere i Oceanien? De to mest efterspurgte studie destinationer på Oceanien: Australien og New Zealand, som begge tilsammen tilbyder en usædvanligt, og meget karakteristisk undersøgelse eventyr.

Deltid EMBA Oceanien - Tag din EMBA Oceanien. Få alle Deltid EMBA program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

University of Wollongong Faculty of Business

Master of Business Administration Executive (EMBA) leverer en integreret pakke af sofistikeret teoretisk og professionel kapacitet til ledere, dem, der ønsker ledende sti ... [+]

Master of Business Administration Executive (EMBA) leverer en integreret pakke af sofistikeret teoretisk og professionel kapacitet til ledere, dem, der ønsker ledende stillinger og iværksættere.

Programmet udvikler de færdigheder, der er nødvendige for at reagere på det dynamiske erhvervsmiljø ved at identificere, gennemføre og styre bedste forretningspraksis gennem alle faser af forretnings- og professionelle livscykluser.

Leadership færdigheder forbedres for at muliggøre effektive svar til styring af alle forretningsmodeller. Kandidater er udstyret til at være innovative, visionære og strategiske til levering af kundedrevne resultater.... [-]

Australien North Wollongong Sydney
Åben tilmelding
Engelsk
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk