Filter
EMBA
Oceanien Studietype: alle Hastighed: alle

EMBA Oceanien - EMBA-programmer EMBA Oceanien

Beregnet til fagfolk, der allerede har betydelige hands-on viden, Postgraduate Executive MBA (EMBA) grad er designet til at give de studerende de nødvendige fremskridt i deres karriere værktøjer. Du kan endda arbejde, mens han studerede, da den virkelige verden erfaring beriger læringsmiljøet.

MBA er et program designet til studerende, der ønsker at fremme deres faglige færdigheder og anvende dem til de faktiske virkelige forretningsmæssige situationer. Den guider eleverne til at reflektere og bragte sig i form af at vælge deres fremtidige karriere. Studerende får en bred forståelse af de vigtigste funktioner i en række forretningsområder og bruge disse færdigheder til at bidrage til den strategiske ledelse af en virksomhed.

Ønsker du at studere i Oceanien? De to mest efterspurgte studie destinationer på Oceanien: Australien og New Zealand, som begge tilsammen tilbyder en usædvanligt, og meget karakteristisk undersøgelse eventyr.

EMBA Oceanien - Tag din EMBA Oceanien. Få alle EMBA program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

IPMI International Business School

Dette er kernen program IPMI Business School. Programmet, med løbende forbedringer, har kørt i tyve år og produceret en række faglige ledere og ledere. ... [+]

Dette er kernen program IPMI Business School. Programmet, med løbende forbedringer, har kørt i tyve år og produceret en række faglige ledere og ledere. De vigtigste elementer i programmet er:

Harvard Business School Case-Study Metoder

IPMI Business School curriculum er blevet vant hurtigt til ændringerne i begreber og praksis i erhvervslivet. Ligesom Harvard Business School, IPMI Business School er primært en case study business school med case-studier fra Harvard, INSEAD, og ​​IPMI Business School selv. Brugen af ​​sager eller forholdet mellem tilfælde og begrebsapparat varierer afhængigt af kursets emner og programmer.

Master of Business Administration (MBA) program indfanger de komplekse og uklare den virkelige verden beslutningstagning og implementering i klasseværelset gennem casestudier snarere end gennem kun foredrag. Klasse diskussion af real life business situationer guider de studerende til at identificere problemer fra forskellige vinkler og giver godt afrundet perspektiv. Ligeledes er det gør det muligt for studerende at udvikle stærke analytiske og problemløsning & beslutningstagning færdigheder. Desuden, det giver også de studerende med de gældende færdigheder til at forstå dynamikken i erhvervslivet.... [-]

Indonesien Jakarta
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
University of Wollongong Faculty of Business

Master of Business Administration Executive (EMBA) leverer en integreret pakke af sofistikeret teoretisk og professionel kapacitet til ledere, dem, der ønsker ledende sti ... [+]

Master of Business Administration Executive (EMBA) leverer en integreret pakke af sofistikeret teoretisk og professionel kapacitet til ledere, dem, der ønsker ledende stillinger og iværksættere.

Programmet udvikler de færdigheder, der er nødvendige for at reagere på det dynamiske erhvervsmiljø ved at identificere, gennemføre og styre bedste forretningspraksis gennem alle faser af forretnings- og professionelle livscykluser.

Ledelsesmæssige færdigheder og tilgange er forbedret for at muliggøre effektive svar på forvaltningen af ​​alle forretningsmodeller. Kandidater er udstyret til at være innovative, visionære og strategiske i leveringen af ​​kunde-drevne resultater.... [-]

Australien North Wollongong
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk