MBASTUDIES

EMBA i Norge - EMBA-uddannelser i Norge EMBA

Norge bryster sig af at være en internationaliseret og flerkulturelt miljø, der giver høj kvalitet, uddannelse til studerende fra hele verden. Bortset fra Norges smukke landskaber og en aktiv livsstil, kan de studerende drage fordel af det store netværk af erhvervsfolk og nationale og multinationale selskaber.


Studerende fra hele verden får deres EMBA Norge grad, hvilket gør det en interessant og stimulerende læringsmiljø som studerende tage globale perspektiver og kan lære af andre med forskellige baggrunde. EMBA Norge programmer fokuserer på ledelse og lederskab med en branche specifikke vægt, såsom finansiering eller markedsføring. Med en EMBA Norge, også de studerende har mulighed for at deltage i et internationalt seminar. Kandidater fra EMBA Norge ofte videre i deres karriere for at den øverste ledelse og ledende stillinger.


Hvis dette lyder interessant for dig, derefter overveje en EMBA Norge.Rul gennem indstillingerne nedenfor og find det program for dig!

resultater fundet Filter

Executive MBA

ISM University of Management and Economics
EMBA
<
Fuldtid
<
12 måneder
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Executive MBA-programmet er organiseret i tæt samarbejde med strategiske partnere fra den akademiske verden. Indholdet af dette program er et perfekt match for arbejdsmarkedet ...

Læs mere