MBASTUDIES.DK

Fjernundervisning EMBA Nordamerika - EMBA -programmer EMBA Nordamerika

For dem, der har vundet en betydelig mængde af professionel erfaring og er klar til at arbejde i en mere fremtrædende position, en Executive MBA (EMBA) er det næste skridt. Kursusaktiviteter om regnskab, ledelse og økonomi er blandt de emner, udforskes.

MBA er et program designet til studerende, der ønsker at fremme deres faglige færdigheder og anvende dem til de faktiske virkelige forretningsmæssige situationer. Den guider eleverne til at reflektere og bragte sig i form af at vælge deres fremtidige karriere. Studerende får en bred forståelse af de vigtigste funktioner i en række forretningsområder og bruge disse færdigheder til at bidrage til den strategiske ledelse af en virksomhed.

Beskæftiger sig med offentlige universiteter er langt fra en optimal løsning. Private skoler giver langt bedre hjælp i din fjernundervisning oplevelse. Adskillige online-universitet trækker lærere og elever på store afstande fra hele verden. Dette kraftigt øger mangfoldigheden i en fjernundervisning klasseværelse og producerer udfordrende samtale blandt dem fra enormt divergerende fællesskaber, regioner og fjerne kulturer.

Spanning 23 lande, Nordamerika er kontinent fyldt med pædagogiske muligheder. Studerende har mulighed for at lære flere sprog og udvikle en forståelse af vidt forskellige kulturer.

Fjernundervisning EMBA Nordamerika - Tag din EMBA Nordamerika. Få alle Fjernundervisning EMBA program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

7 Resultater i MBA, Nordamerika, Fjernundervisning Filter

Executive MBA i energi

Michael F. Price College of Business, University of Oklahoma
Online Fuldtid 15 måneder September 2020 USA Norman

Designet i samarbejde med energibranchen, EMBA i Energi giver en verdensklasse MBA til fremtidens energi ledere, der er leveret primært online. Dette kunne være den bedste investering, du nogensinde gøre i din karriere.

1 år dual global Executive MBA / MSc i Management (100% online)

Pebble Hills University
Online Fuldtid 1 - 2 år Åben tilmelding USA USA Online

En Executive MBA / MSc i Management forbedrer lederevner af deltagere og innovative undersøgelsens temaer låse ny viden, der guider udvikle ledere på en kreativ måde at spille en bestemt værdiskabende rolle inden for deres organisationer.

Online Executive MBA

Rochester Institute of Technology (RIT)
Online Deltid 17 måneder Januar 2020 USA Rochester

Online Executive MBA er designet til professionelle fra midten til øverste niveau, der søger at udnytte deres forretnings- og ledelsesmæssige færdigheder for at forbedre deres præstationer, påtage sig større ansvar og effektivt positionere sig selv for fremtidige muligheder. Fleksibiliteten i onlineformatet dyrker samarbejde, men giver mulighed for fjernundervisning. Ved RIT ved vi, at ledere ønsker mere end en simpel overførsel af forretnings- og ledelsens teori og koncepter. De ønsker et højt engagement med fakultetet og især med deres jævnaldrende. De ønsker mulighed for at diskutere, argumentere, konkurrere og samarbejde med andre erfarne ledere om strategiske og aktuelle spørgsmål og projekter. Disse er de væsentlige træk ved online Executive MBA, og en der har direkte og øjeblikkelig anvendelse til deres egen faglige udvikling.

Executive MBA Americas

Cornell SC Johnson College of Business, Cornell University
på universitet Online Deltid 17 måneder June 2020 USA Ithaca + 1 mere

Din weekend, din by-tjene en Ivy League MBA tæt på hjemmet.

EMBA i ledelse og iværksætteri

California Institute of Advanced Management
på universitet Online Fuldtid Deltid 11 - 22 måneder September 2020 USA El Monte + 2 mere

CIAM direktion

Online Executive MBA (EMBA)

Howard University
Online Deltid 18 måneder September 2020 USA Washington

Howard University Online Executive MBA (EMBA) er en kendetegnet grad fra en national anerkendt business school, fokuseret på undersøgelse af reelle forretningsløsninger.

Executive MBA

Smartly
Online Deltid 12 måneder Åben tilmelding USA Washington

Executive MBA kombinerer vores prisbelønnede MBA læseplan med ekstra kurser designet til mid-karriere fagfolk og iværksættere. Med flere gruppeprojekter og eksklusiv adgang til globale netværksbegivenheder forbinder EMBA læring til alumni og karrieremuligheder.