MBASTUDIES.DK

Deltid EMBA Lagos - EMBA -uddannelser i Lagos EMBA , Lagos

Beregnet til fagfolk, der allerede har betydelige hands-on viden, Postgraduate Executive MBA (EMBA) grad er designet til at give de studerende de nødvendige fremskridt i deres karriere værktøjer. Du kan endda arbejde, mens han studerede, da den virkelige verden erfaring beriger læringsmiljøet.

Personer, der allerede har tjent en bachelorgrad og ønsker til yderligere at øge deres viden og uddannelse kan vælge at tjene en Master of Business Administration eller MBA. En MBA er en to-årigt program, der kan hjælpe med at forberede kandidater til en karriere i ledelse og forvaltning i erhvervslivet.

Nigeria, officielt Forbundsrepublikken Nigeria, er en føderal forfatningsmæssig republik bestående 36 stater, og dens Federal Capital Territory, Abuja.

Lagos er berømt for hosting utallige erhvervsskoler og polytekniske institutioner, der tilbyder højere standarder for uddannelse og læring muligheder for lokale og oversøiske studerende. Store universiteter omfatter universitetet i Lagos State University og Pan-Atlantic University.

Deltid EMBA Lagos - Tag din EMBA i Lagos. Få alle EMBA program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Executive MBA

Business School Netherlands, Nigeria
på universitet Deltid 24 måneder Kontakt skolen Nigeria Lagos

Vores Action Learning Executive MBA skærer tværgående executive fagfolk til junior ledere fra forskellige stater i Nigeria og sektorer af økonomien.

modulær Executive MBA

Pan-Atlantic University - Lagos Business School (LBS)
på universitet Deltid 2 år Marts 2020 Nigeria Lagos

Det modulære Executive MBA-program for Lagos Business School er et intensivt program designet til travle professionelle på udkig efter kvalitet lederuddannelse, der kombinerer fleksibilitet med en stærk akademisk baggrund

EMBA

Pan-Atlantic University - Lagos Business School (LBS)
på universitet Deltid 24 måneder Marts 2020 Nigeria Lagos

Den EMBA på Lagos Business School, panafrikanske universitet er en forfriskende og intens program, designet til at forberede potentielle ledere for ledende lederskab