MBASTUDIES.DK

Deltid EMBA i Nigeria - EMBA -uddannelser i Nigeria EMBA

For dem, der har vundet en betydelig mængde af professionel erfaring og er klar til at arbejde i en mere fremtrædende position, en Executive MBA (EMBA) er det næste skridt. Kursusaktiviteter om regnskab, ledelse og økonomi er blandt de emner, udforskes.

En Master of Business Administration (MBA) er en akademisk grad, der tager omkring to års studier for at modtage. Personer, der tjener denne grad gevinst vigtig viden og erfaring inden for områderne business og management, og kan være i stand til at finde et job hurtigt på grund af deres forbedrede færdigheder.

 

For at få adgang til de nigerianske universiteter (både offentlige og private universiteter er i hver eneste stat af føderationen herunder FCT), en potentiel studerende har til at sidde for og med held passerer UME (Universiteter studentereksamen), der administreres af sidekarm (Joint Admission og Matriculation Board). Også enkelte universiteter jævnligt skærmen potentielle kandidater til at sikre, at de er op til par for universitetsniveau arbejde i Nigeria.

Deltid EMBA i Nigeria - Tag din Deltid EMBA i Nigeria. Alle Deltid EMBA program og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

resultater fundet Filter

Executive MBA

Business School Netherlands, Nigeria
på universitet Deltid 24 måneder Kontakt skolen Nigeria Lagos

Vores Action Learning Executive MBA skærer tværgående executive fagfolk til junior ledere fra forskellige stater i Nigeria og sektorer af økonomien.

modulær Executive MBA

Pan-Atlantic University - Lagos Business School (LBS)
på universitet Deltid 2 år Marts 2020 Nigeria Lagos

Det modulære Executive MBA-program for Lagos Business School er et intensivt program designet til travle professionelle på udkig efter kvalitet lederuddannelse, der kombinerer fleksibilitet med en stærk akademisk baggrund

EMBA

Pan-Atlantic University - Lagos Business School (LBS)
på universitet Deltid 24 måneder Marts 2020 Nigeria Lagos

Den EMBA på Lagos Business School, panafrikanske universitet er en forfriskende og intens program, designet til at forberede potentielle ledere for ledende lederskab