MBASTUDIES

EMBA i New Zealand - EMBA-uddannelser i New Zealand EMBA

En EMBA kunne være løsningen. Det giver dig mulighed for at beholde dit job, lære fra eksperterne og anvende nye færdigheder straks tilbage i arbejdsstyrken.

New Zealand er en ø land i det sydvestlige Stillehav. Landet geografisk omfatter to vigtigste landmasser - at i nord og syd øerne - og mange mindre øer. Oversøiske studerende har brug for at have en studerende visum og et rimeligt niveau for kontanter til at bruge for at kunne foretage et studium ved en New Zealand baseret uddannelsesinstitution. New Zealand uddannelsesinstitutioner vil informere de relevante udlændingemyndigheder hvis en studerende ophører med at deltage i deres indskrevne kurser, som derefter kan suspendere eller annullere denne elev 's visum. Uddannelsesinstitutioner ofte også udveksle denne tilmelding og fremmøde data elektronisk med andre offentlige instanser med ansvar for at yde studentermedhjælp.

EMBA i New Zealand - Tag din EMBA i New Zealand. Alle EMBA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

resultater fundet Filter

Executive Master of Business Administration

Victoria University of Wellington
EMBA
22 Feb 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
12&nbsp;-&nbsp;18 måneder
Engelsk
på universitet
Online

Træd op i en stilling i den øverste ledelse med en udøvende kvalifikation, der styrker din analytiske strenghed og strategiske skarphed. Executive Master of Business Administr ...

Læs mere