MBASTUDIES

Deltid EMBA i New Zealand - EMBA -uddannelser i New Zealand EMBA

En EMBA kunne være løsningen. Det giver dig mulighed for at beholde dit job, lære fra eksperterne og anvende nye færdigheder straks tilbage i arbejdsstyrken.

Personer, der allerede har tjent en bachelorgrad og ønsker til yderligere at øge deres viden og uddannelse kan vælge at tjene en Master of Business Administration eller MBA. En MBA er en to-årigt program, der kan hjælpe med at forberede kandidater til en karriere i ledelse og forvaltning i erhvervslivet.

New Zealand er et land med fantastisk og mangfoldigt naturlige skønhed. Kiwi er ikke kun en af ​​de nationale symboler - de andre er sølv bregne blade og Koru - men også navnet newzealænderne normalt kalder sig selv. Oversøiske studerende bliver nødt til at betale fuld studieafgift og deres egne leveomkostninger mens han studerede på en New Zealand institution.

Deltid EMBA i New Zealand - Tag din Deltid EMBA i New Zealand. Alle Deltid EMBA program og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

resultater fundet Filter

Executive Master of Business Administration

Victoria University of Wellington
New Zealand, Wellington
EMBA
02 Mar 2020
<
Fuldtid
<
Deltid
<
4 semestre
01 Dec 2020
Engelsk
på universitet

Træd op i en stilling i den øverste ledelse med en udøvende kvalifikation, der styrker din analytiske strenghed og strategiske skarphed. Executive Master of Business Administr ...

Læs mere