Filter
EMBA
Europa Studietype: alle Hastighed: alle

Modeledelse Europa - Modeledelse-programmer Modeledelse Europa

En EMBA eller Executive MBA er en kandidat-niveau business grad for fagfolk og udøvende. Det giver dem mulighed for at studere business executive uddannelse og arbejde på samme tid.

Europa er ved konvention, en af ​​verdens 's syv kontinenter. Omfatter vestligste punkt i Eurasien, Europa er normalt opdelt fra Asien ved vandskellet deler i Ural og Kaukasus-bjergene, Ural floden, Det Kaspiske Hav og Sortehavet, og vandvejene forbinder den sorte og Det Ægæiske Hav.

Modeledelse Europa - Tag din Modeledelse Europa. Få alle EMBA program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

1 Resultater i Modeledelse, Europa

Andre muligheder inden for dette studieområde:
Institut Francais de la Mode

Global Fashion Management er en deltidsuddannelse, og den eneste Executive MBA i mode og design management, der giver deltagerne mulighed for at fortsætte deres karriere. ... [+]

En international deltidsuddannelse

Global Fashion Management er en deltidsuddannelse, og den eneste Executive MBA i mode og design management, der giver deltagerne mulighed for at fortsætte deres karriere.

Kurset er tilrettelagt i fællesskab Institut Français de la Mode Fashion Institute of Technology i New York og Hong Kong Polytechnic University i Hong Kong. Med en ægte internationalt perspektiv, det forbereder stort potentiale ledere for top-niveau ledelsesansvar i mode og kreative industrier som helhed.

Det giver unge fagfolk med sektorens centrale færdigheder til at sætte dem i stand til at planlægge og gennemføre strategier for eksisterende mærker eller til at etablere deres egen virksomhed, samtidig styrke deres viden om koderne for mode, luksus og skabelse i en international sammenhæng.... [-]

Frankrig Paris
September 2019
Engelsk
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk