$close

Filtre

Se resultater

Modeledelse-programmer, Søg efter den bedste EMBA-programmer her! - EMBA

At tjene en grad i erhvervslivet, mens de er ansat, kan virke komplekse, men Executive Master of Business Administration kan være en effektiv måde at gøre det på. Denne avancerede grad er designet til at tilbyde eleverne afgørende uddannelse i erhvervslivet og økonomi med samtidig praktisk erhvervserfaring. Hvad er en EMBA i Fashion Management? Fashion management undersøger det organisato… Læs mere

At tjene en grad i erhvervslivet, mens de er ansat, kan virke komplekse, men Executive Master of Business Administration kan være en effektiv måde at gøre det på. Denne avancerede grad er designet til at tilbyde eleverne afgørende uddannelse i erhvervslivet og økonomi med samtidig praktisk erhvervserfaring.

Hvad er en EMBA i Fashion Management? Fashion management undersøger det organisatoriske ansvar for den hurtige og kreative modeindustri. Denne type program giver en avanceret udforskning af de ledende færdigheder, teknikker og metoder, der kræves af fagfolk i modeforvaltning. Kurser i dette program kan omfatte interpersonel kommunikation, konfliktmægling teknikker, global finansiering, business management metoder og meget mere. Mange skoler indeholder intensive workshops og peer-to-peer-læringsmuligheder ud over traditionelle forelæsningskurser.

Arbejdsgivere fra næsten alle brancher kan sætte pris på de nyttige træk, fashion management forskere har. Disse personer har en tendens til at have stærke kommunikationsevner og er meget strategiske beslutningstagere. Mange har også en kreativ karakter, som kan hjælpe med at løse forskellige problemer.

Omkostningerne ved en EMBA-grad kan påvirkes af antallet af krævede kurser, programmets placering og typen af ​​universitet, der tilbyder graden. I nogle tilfælde kan eleverne bruge økonomisk hjælp eller stipendier til at hjælpe med at betale omkostningerne ved at opnå en grad.

Modetindustrien er et stadigt skiftende felt, men karriere i modeforvaltning har været en permanent nødvendighed i løbet af årtierne. Mens mange forsøg på at søge karriere i dette stærkt konkurrencedygtige område, kan kandidater med en avanceret grad forbedre deres chancer for beskæftigelse. Programdeltagere kan overveje karriere inden for luksusmerchandising, brand management, detail / salg, PR og mode journalistik. Nogle stillinger kan omfatte at arbejde som fashion marketingmedarbejder, forretningschef, stylist eller produktionschef.

Forskellige universiteter tilbyder en EMBA i Fashion Management. Med denne grad kan elever fra forskellige dele af verden studere og arbejde på samme tid. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
Institut Francais de la Mode

Global Fashion Management er en deltidsuddannelse, og den eneste Executive MBA i mode og design management, der giver deltagerne mulighed for at fortsætte deres karriere.

Global Fashion Management er en deltidsuddannelse, og den eneste Executive MBA i mode og design management, der giver deltagerne mulighed for at fortsætte deres karriere. -
EMBA
Deltid
Engelsk
på universitet