MBASTUDIES

EMBA i Mexico - EMBA-uddannelser i Mexico EMBA

Mexico er et land med rig historie og lovende fremtid. Flere byer er der anses for vigtige industri-og erhvervscentre, samt at det er hjemsted for mange nationale og multinationale selskaber. Internationale studerende kan nyde den kultur, landskaber, samt verdens kultur Heritage Sites, at Mexico har at tilbyde.


EMBA Mexico programmer tilbyder et globalt perspektiv med en latinamerikansk fokus. EMBA Mexico programmer er designet til nuværende midten af ​​deres karriereforløb fagfolk, der søger at fremme deres karriere gennem yderligere uddannelse. Programmer er struktureret så de studerende kan fortsætte med at arbejde samtidig med at deres uddannelse. Studerende, der forfølger et EMBA Mexico vil få kompetence i de grundlæggende elementer i erhvervslivet, såsom finans, regnskab, it, markedsføring, etik og økonomi, mens fokus på ledelse og management.Studerende af EMBA Mexico programmer vil lære at tænke kritisk for strategisk beslutningstagning i de skiftende globale erhvervsklima.


Overvej en EMBA Mexico til at hjælpe dig videre i din karriere. Tag et kig på mulighederne nedenfor!

resultater fundet Filter

EGADE - WP Carey Executive MBA

EGADE Business School
EMBA
<
Deltid
<
15 måneder
Engelsk
på universitet

EGADE - WP Carey Executive MBA var designet til at levere en meningsfuld uddannelseserfaring for de globale ledere, der ønsker at fremskynde deres bane til C-Suite Levels.

Læs mere

Master of Business Administration and Management - EMBA (Styringsgruppe)

UNIR - Mexico
EMBA
<
Deltid
<
18 måneder
Spansk
Online

Master of Business Administration i sin modalitet for ledere (Executive MBA - EMBA) giver dig mulighed for at udvikle dig selv i den øverste ledelse. Det er en kandidatgrad, d ...

Læs mere

MBA for ledere

IESA - Instituto de Estudios Superiores de Administración
EMBA
Okt 2021
<
Deltid
Spansk
på universitet

Den Executive MBA tilbyder en strategisk, tværfaglig og systematisk udsigt over ledelse, metoder og innovative læring erfaringer ...

Læs mere