Deltid EMBA Mexico City - EMBA -uddannelser i Mexico City EMBA , Mexico City

Deltid EMBA Mexico City - EMBA -uddannelser i Mexico City EMBA , Mexico City

MBA

En EMBA eller Executive MBA er en kandidat-niveau business grad for fagfolk og udøvende. Det giver dem mulighed for at studere business executive uddannelse og arbejde på samme tid.

Hvis du ønsker at klatre op ad karrierestigen og få en ledende stilling, en MBA er for dig. Dette program giver dig den viden og færdigheder til at vinde alsidighed i form af forståelse af en række funktionelle, forretningsområder. Plus muligheden for at bruge værktøjer og analyser, for at bidrage til strategisk planlægning og beslutningstagning.

Mexico, officielt Forenede Mexicanske Stater er en føderal forfatningsmæssig republik i Nordamerika. Arbejde kan kræve en arbejdstilladelse visum, hvilket er svært at få, hvis du blot ønsker at freelance for en kort tid. De fleste af de statsfinansierede universiteter på borgmester byer (statens hovedstad) har korte kurser om historie, gastronomi og kulturelle emner, de fleste af dem er næsten gratis.

Mexico city er den største by og hovedstad i Mexico. Det har også det største antal universiteter i landet, herunder UNAM som er en af ​​de ældste universiteter i kontinentet. Det et ideelt sted at få en videregående uddannelse til overkommelige omkostninger.

Deltid EMBA Mexico City - Tag din EMBA i Mexico City. Få alle EMBA program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

MBA For Ledere

IESA - Instituto de Estudios Superiores de Administración
på universitet Deltid October 2018 Mexico Mexico City

Den Executive MBA tilbyder en strategisk, tværfaglig og systematisk udsigt over ledelse, metoder og innovative læring erfaringer ... [+]

Executive MBA

Den Executive MBA tilbyder en strategisk, tværfaglig og systematisk udsigt over ledelse, metoder og innovativ læring erfaringer, udsætte deltager til den state of the art viden om ledelsesmæssige spørgsmål og udfordrende oplevelser for at træffe beslutninger.

Kandidater af EMBA Executive:

- Du får en større evne til at systematisere viden om de forskellige funktionelle områder af organisationer

- vil opnå en holistisk, systemer forretning

- Integrer tegn og management informationssystemer, der bruges til at træffe beslutninger i et miljø af usikkerhed

- Identificere forretningsmuligheder og har evnen til at udtrække værdi fra ledelsesmæssige situationer... [-]


Executive MBA

ITAM - Instituto Tecnológico Autónomo de México
på universitet Deltid 21 måneder July 2018 Mexico Mexico City

Executive MBA ITAM: et globalt program designet til iværksættere ledere. Blandt de funktioner, der adskiller den Executive MBA fra ITAM som et enkelt program i sin klasse. [+]

Executive MBA ITAM: et globalt program designet til iværksættere ledere

Blandt de funktioner, der adskiller Executive MBA fra ITAM som et enkelt program i sin klasse, vi finde:

- Relevansen af det indhold, der dykker ned i spørgsmål af national, også analyseret ud fra et globalt perspektiv på erhvervslivet.

- De tre intensive kurser, en uge hver i byerne Shanghai eller Beijing, Calcutta og New Orleans.

- Den dobbelte grad at yde sine kandidater to førende business schools over hele verden: Master i Business Administration, ITAM, og Master of Global Management ved Tulane University.

- Merværdien af netværk, begunstiget af profilen af deltagerne.... [-]