MBASTUDIES

EMBA Mexico City - EMBA-uddannelser i Mexico City EMBA, Mexico City

En EMBA eller Executive MBA er en kandidat-niveau business grad for fagfolk og udøvende. Det giver dem mulighed for at studere business executive uddannelse og arbejde på samme tid.

Mexico, officielt Forenede Mexicanske Stater er en føderal forfatningsmæssig republik i Nordamerika. Arbejde kan kræve en arbejdstilladelse visum, hvilket er svært at få, hvis du blot ønsker at freelance for en kort tid. De fleste af de statsfinansierede universiteter på borgmester byer (statens hovedstad) har korte kurser om historie, gastronomi og kulturelle emner, de fleste af dem er næsten gratis.

Mexico State har berømt og grand skolesystem efter Mexico City. Den største universitet, Universidad Autónoma del Estado de Mexico, tilbyder et omfattende antal kurser til lokale og oversøiske studerende. Det er et ideelt sted for uddannelse især for dem der har brug for mange muligheder i forskellige studieområder.

EMBA Mexico City - Tag din EMBA i Mexico City. Få alle EMBA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

EGADE - WP Carey Executive MBA

EGADE Business School
EMBA
<
Deltid
<
15 måneder
Engelsk
på universitet

EGADE - WP Carey Executive MBA var designet til at levere en meningsfuld uddannelseserfaring for de globale ledere, der ønsker at fremskynde deres bane til C-Suite Levels.

Læs mere

Master of Business Administration and Management - EMBA (Styringsgruppe)

UNIR - Mexico
EMBA
<
Deltid
<
18 måneder
Spansk
Online

Master of Business Administration i sin modalitet for ledere (Executive MBA - EMBA) giver dig mulighed for at udvikle dig selv i den øverste ledelse. Det er en kandidatgrad, d ...

Læs mere