Deltid EMBA i Mexico - EMBA -uddannelser i Mexico EMBA

Deltid EMBA i Mexico - EMBA -uddannelser i Mexico EMBA

MBA

En Executive MBA (EMBA) grad er designet til erfarne fagfolk, der er klar til at erhverve de nødvendige færdigheder til at arbejde i Executive Leadership og lederstillinger. Programmer udforske snørklede af ledelse, finansiering, markedsføring og andre relevante emner.

En Master of Business Administration eller MBA er en to-årig kandidatniveau grad, at enkeltpersoner kan forfølge efter at tjene en bachelor. Optjening en MBA kan hjælpe kandidater får den vigtige viden, færdigheder og erfaring, de har brug for at starte en karriere i virksomhedernes verden.

 

Mexico, officielt Forenede Mexicanske Stater er en føderal forfatningsmæssig republik i Nordamerika. Arbejde kan kræve en arbejdstilladelse visum, hvilket er svært at få, hvis du blot ønsker at freelance for en kort tid. De fleste af de statsfinansierede universiteter på borgmester byer (statens hovedstad) har korte kurser om historie, gastronomi og kulturelle emner, de fleste af dem er næsten gratis.

Deltid EMBA i Mexico - Tag din Deltid EMBA i Mexico. Alle Deltid EMBA program og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere

MBA for ledere

IESA - Instituto de Estudios Superiores de Administración
på universitet Deltid October 2018 Mexico Buenavista

Den Executive MBA tilbyder en strategisk, tværfaglig og systematisk udsigt over ledelse, metoder og innovative læring erfaringer ... [+]

Executive MBA

Den Executive MBA tilbyder en strategisk, tværfaglig og systematisk udsigt over ledelse, metoder og innovativ læring erfaringer, udsætte deltager til den state of the art viden om ledelsesmæssige spørgsmål og udfordrende oplevelser for at træffe beslutninger.

Kandidater af EMBA Executive:

- Du får en større evne til at systematisere viden om de forskellige funktionelle områder af organisationer

- vil opnå en holistisk, systemer forretning

- Integrer tegn og management informationssystemer, der bruges til at træffe beslutninger i et miljø af usikkerhed

- Identificere forretningsmuligheder og har evnen til at udtrække værdi fra ledelsesmæssige situationer... [-]


Executive MBA

ITAM - Instituto Tecnológico Autónomo de México
på universitet Deltid 21 måneder July 2019 Mexico Buenavista

Executive MBA ITAM: et globalt program designet til iværksættere ledere. Blandt de funktioner, der adskiller den Executive MBA fra ITAM som et enkelt program i sin klasse. [+]

Executive MBA ITAM: et globalt program designet til iværksættere ledere

Blandt de funktioner, der adskiller Executive MBA fra ITAM som et enkelt program i sin klasse, vi finde:

- Relevansen af det indhold, der dykker ned i spørgsmål af national, også analyseret ud fra et globalt perspektiv på erhvervslivet.

- De tre intensive kurser, en uge hver i byerne Shanghai eller Beijing, Calcutta og New Orleans.

- Den dobbelte grad at yde sine kandidater to førende business schools over hele verden: Master i Business Administration, ITAM, og Master of Global Management ved Tulane University.

- Merværdien af netværk, begunstiget af profilen af deltagerne.... [-]