Deltid EMBA i Mexico - EMBA -uddannelser i Mexico EMBA

En Executive MBA (EMBA) grad er designet til erfarne fagfolk, der er klar til at erhverve de nødvendige færdigheder til at arbejde i Executive Leadership og lederstillinger. Programmer udforske snørklede af ledelse, finansiering, markedsføring og andre relevante emner.Mexico er et af de mest populære turistområder lande på kloden. Landet har både tropiske og tempererede zoner giver elever… Læs mere

En Executive MBA (EMBA) grad er designet til erfarne fagfolk, der er klar til at erhverve de nødvendige færdigheder til at arbejde i Executive Leadership og lederstillinger. Programmer udforske snørklede af ledelse, finansiering, markedsføring og andre relevante emner.

Mexico er et af de mest populære turistområder lande på kloden. Landet har både tropiske og tempererede zoner giver eleverne den bedste tid her. Hvis du ønsker at studere for dit kursus i nationale selvstyrende universitet Mexico, vil det være en genial liv med meget underholdning i landet så godt.

Deltid EMBA i Mexico - Tag din Deltid EMBA i Mexico. Alle Deltid EMBA program og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Minimer
EGADE Business School
Mexico City , Mexico

Invester i en Executive MBA i verdensklasse, der forbereder dig til flere ledende muligheder for ledelse og forbinder dig til et magtfuldt globalt netværk.

Invester i en Executive MBA i verdensklasse, der forbereder dig til flere ledende muligheder for ledelse og forbinder dig til et magtfuldt globalt netværk. -
EMBA
Deltid
15 måneder
Engelsk
05 Aug 2020
på universitet