MBASTUDIES.DK

Deltid EMBA Mellemamerika og Caribien - EMBA -programmer EMBA Mellemamerika og Caribien

Når du har fået en kandidatgrad i erhvervslivet og har betydelige hands-on erfaring, det næste skridt er en Executive MBA (EMBA). Programmer kombinerer fundamentals såsom finansiering, regnskab og markedsføring med lederskab undersøgelser for at få dig ind i højt niveau udøvende og lederstillinger.

En MBA eller Master of Business Administration er en to-årig uddannelse. For at forfølge en MBA, skal de studerende først har modtaget en bachelor på et relateret område. I en MBA-program, får eleverne business-relaterede kurser, der kvalificerede dem til at drive og styre virksomheder og selskaber.

 

Med hensyn til de pædagogiske organisationer i Mellemamerika, er de bedre. Mange amerikanske colleges og universiteter løber udenlandske klasser i Mellemamerika og Caribien, og de er konsekvent blandt de mest populære. Og selv om fuld tid læring ved amerikanerne ikke har traditionelt været indlagt, er det bestemt vinder i denne henseende.

Deltid EMBA Mellemamerika og Caribien - Tag din EMBA Mellemamerika og Caribien. Få alle Deltid EMBA program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Commonwealth Executive Master of business administration

University College Of The Caribbean
på universitet Online Deltid 20 - 24 måneder Kontakt skolen Jamaica Kingston + 1 mere

Programmet fokuserer på emner inden for moderne globale miljø, og dirigerer deltagerne til at fokusere på aktuelle forretningsmæssige behov samt give dem et teoretisk grundlag for at fortolke ledelsesmæssige spørgsmål og koncepter.

MBA for ledere

IESA - Instituto de Estudios Superiores de Administración
på universitet Deltid Oktober 2020 Venezuela Caracas Panama Panama City Kina Shanghai Colombia Bogotá Frankrig Paris Mexico Buenavista USA New Orleans + 11 mere

Den Executive MBA tilbyder en strategisk, tværfaglig og systematisk udsigt over ledelse, metoder og innovative læring erfaringer ...

Executive Master of Business Administration grad-jamaica

University of New Orleans College of Business Administration
på universitet Deltid 17 måneder Kontakt skolen Jamaica Kingston USA New Orleans + 2 mere

UNO Executive MBA-program er fuldt akkrediteret af University Rådet for Jamaica (JCVU), Southern Sammenslutningen af ​​skoler og skoler (SACS), og foreningen til Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) International.