Deltid EMBA i Marokko - EMBA -uddannelser i Marokko EMBA

Deltid EMBA i Marokko - EMBA -uddannelser i Marokko EMBA

MBA

EMBA uddannelser er fleksible og økonomisk overkommelige uddannelse muligheder for fuldtidsansatte arbejder fagfolk. I dagens 's arbejdsmarked, er det ' s ikke let at finde en konkurrencefordel. Både beskæftigede og ledige mennesker ser på en EMBA.

En Master of Business Administration (MBA) er en akademisk grad, der tager omkring to års studier for at modtage. Personer, der tjener denne grad gevinst vigtig viden og erfaring inden for områderne business og management, og kan være i stand til at finde et job hurtigt på grund af deres forbedrede færdigheder.

 

Marokko er et nordafrikansk land, der har en kystlinje på både Nordatlanten og Middelhavet. De fleste udlændinge ønsker at studere i Marokko søger enten arabisk eller fransk sprogkurser. Alle større byer har sprogcentre, og nogle vil endda arrangere hjem ophold med en arabisk-talende familie under dit kursus.

Deltid EMBA i Marokko - Tag din Deltid EMBA i Marokko. Alle Deltid EMBA program og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere

Executive MBA

ESCA School of Management
på universitet Deltid 15 måneder August 2018 Marokko Casablanca

Den Executive MBA sigter mod at udvikle dit lederskab og træne i beslutningsprocessen i et internationalt miljø. [+]

Executive MBA Den Executive MBA sigter mod at udvikle dit lederskab og træne i beslutningsprocessen i et internationalt miljø.

Varighed 15 måneder Selection En selvstændig diagnostisk spørgeskema og evaluering af tilstrækkeligheden af ​​vedligeholdelse personlige projektdeltagere og deres forventninger med Executive MBA-program Joint-graders ICHEC Brussels Management School Næste skoleår 25 oktober 2013 For at få adgang Betingelser Ledere og ledere med stort potentiale 5 års erfaring

Den ESCA Executive MBA-program fokuserer på følgende: 1 Integration Seminar: Team Building Seminar og strategi 10 tematiske seminarer:

Ledelse, tværkulturel ledelse og forandringsledelse Strategisk Organisatorisk ledelse og beslutningstagning Etik, Governance, bæredygtig udvikling og CSR Finans og Controlling Strategisk Human Resource Management E juridisk strategi Har virksomheden skat Strategic Marketing Strategisk Flow Management Globalisering, geopolitik og Geo-økonomi International Strategic Management ... [-]

Executive MBA

emlyon business school MBA programs
på universitet Deltid 10 - 20 måneder September 2018 Marokko Casablanca

Fordele for dig

 • Forbered dig på en ledende stilling (VP, SVP, C-suite).
 • Anskaf en strategisk vision for virksomhedernes problemer på at styrke din beslutningstagning effektivt
 • accelerere din karriere
 • [+]

  Opgrader som en iværksætter leder for din organisation

  En Executive MBA til at lykkes som ledere i dagens udfordrende globale miljø.

  Fordele for dig

  Forbered dig på en ledende stilling (VP, SVP, C-suite). Anskaf en strategisk vision af virksomhedernes spørgsmål for at styrke din beslutningsproces effektivt accelerere din karriere Udvikle dine kompetencer i overensstemmelse med dine personlige og selskabets forventninger Få en MBA fra en førende business school i Europa Konfrontere og dele dine ideer og praksis med andres.

  Vores Value Proposition:

  En henrettelse-orienteret program, der fokuserer på at vende ideer til handling. Banebrydende forskning ret i brug. EMLYON ånd, en sindstilstand baseret på væsentlige værdier: samvær, åbenhed, nærhed. Et verdensomspændende netværk af mere end 26.000 alumner. En dynamisk campus i Paris og Lyon, på grænsen mellem Europa. En business school kendt som den førende i Europa inden virksomhedernes iværksætteri. [-]