Marketing-programmer, Søg efter den bedste EMBA-programmer her! - EMBA

Marketing-programmer, Søg efter den bedste EMBA-programmer her! - EMBA

En EMBA er en variant af en MBA, eller Master of Business Administration. Mens det ligner en MBA, kan en EMBA være mere velegnet til personer, der allerede er ansat, men søger at få mere brugervenlige arbejdsrelaterede erfaringer eller ændre karriere omhyggeligt.

Hvad er en EMBA i Marketing? Denne grad er normalt designet til at dække mange af de vigtigste aspekter af erhvervslivet, med særlig fokus på markedsføring. Du kan lære avancerede marketingteorier og teknikker samt hvordan man anvender dem i forretningssituationer i den virkelige verden. Denne grad kan give dig en dybere forståelse ikke kun for markedsføring, men også af andre overordnede forretningsmæssige emner, der kan komme til nytte i mange forskellige forretningspositioner.

At vide om, hvordan marketing anvendes i hverdagen kan hjælpe dig med at træffe velinformerede beslutninger, når du beslutter dig for at købe noget. At tjene denne grad kan også give dig nyttige ledelsesmæssige færdigheder og hjælpe dig med at blive mere effektiv til at kommunikere med andre.

Når du forsøger at planlægge omkostningerne ved at tjene din grad, kan det være nyttigt at gennemgå et par forskellige faktorer. Overvej, hvor du planlægger at gennemføre kursusarbejde, og om du opfylder alle de nødvendige forudsætninger.

Marketing færdigheder kan gælde for mange forskellige aspekter af erhvervslivet, og med en EMBA kan du kvalificere dig til mange højtstående stillinger. Nogle almindelige erhverv for personer med denne grad kan omfatte forretningsudviklingschef eller marketingdirektør (også kendt som marketingchef). Du kan også undersøge muligheden for at blive salgschef eller brandchef med ansvar for at håndtere vigtige aspekter af det firma, du arbejder for.

Uanset om du er interesseret i at fuldføre din uddannelse på en fysisk skole eller online, bør der være en række valgmuligheder. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere
I øjeblikket ingen programmer til at vise under EMBA Marketing. Prøv vores kategori MBA Marketing i stedet.

Search for similar programs here