MBASTUDIES

Markedsføring Sao Paulo - Markedsføring-uddannelser i Sao Paulo Markedsføring, Sao Paulo

EMBA uddannelser er fleksible og økonomisk overkommelige uddannelse muligheder for fuldtidsansatte arbejder fagfolk. I dagens 's arbejdsmarked, er det ' s ikke let at finde en konkurrencefordel. Både beskæftigede og ledige mennesker ser på en EMBA.

Som verden af ​​erhvervslivet hurtigt ændrer sig, er markedet også voksende. EMBA Marketing er et program for ledere og fagfolk, der ønsker at blive opdateret med de markeder, 'hurtige ekspansion. Studerende 'delte ideer i dette program bidrage til en bred vifte af viden og færdigheder. Dette åbner også døren for et udvidet markedsføring netværk.

I Brasilien er der tre typer af grad: Bachelor - tager mellem fire til seks år at færdiggøre og eleverne kan arbejde som lærere efter endt fire års forskning. Masters - tager et til to år at opnå; doktorafhandling / PhD - den højeste grad du kan studere og tager tre til fire år at opnå. Disse tre grader løst svarer til de tre cyklusser af Bolognaprocessen - det europæiske system for videregående uddannelser. Dette betyder at hvis du har opnået en bachelor-grad på et europæisk universitet, bør du være kvalificeret til at opnå en kandidatgrad i Brasilien.

Det er den største by i Brasilien, og det har set et system af en lang række offentlige og private videregående uddannelser læringscentre. Nogle af de globalt anerkendte universiteter som University of Sao Paulo, er pontifikale katolske universitet Sao Paulo og Sao Paulo State University placeret her.

Markedsføring Sao Paulo - Tag din EMBA i Sao Paulo. Få alle EMBA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Markedsføring, Sao Paulo Filter

Executive MBA i marketing

ESPM – Brasil
EMBA
Mar 2021
<
Deltid
<
4 semestre
Portugisisk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Executive MBA i marketing-kursus sigter mod at uddanne erfarne ledere til at arbejde inden for markedsføring og strategi og skabe større resultater for deres organisationer i ...

Læs mere