MBASTUDIES

EMBA Petaling Jaya - EMBA-uddannelser i Petaling Jaya EMBA, Petaling Jaya

En EMBA eller Executive MBA er en kandidat-niveau business grad for fagfolk og udøvende. Det giver dem mulighed for at studere business executive uddannelse og arbejde på samme tid.

Malaysia er en forbundsstat konstitutionelt monarki i Sydøstasien. Den består af tretten stater og tre føderale territorier og har et samlet landmasse på 329.847 kvadratkilometer adskilt af Det Sydkinesiske Hav i to samme størrelse regioner Peninsular Malaysia og malaysiske Borneo.

Satellite by i Malaysia, er Petaling Jaya kendt for sin forskning og udvikling. Universiteterne i denne by i øjeblikket arbejder på forskellige projekter. Så der er interesseret i at øge viden span skal gå til Petaling Jaya. Det har nogle gode universiteter som Malaysia University of Science and Technology.

EMBA Petaling Jaya - Tag din EMBA i Petaling Jaya. Få alle EMBA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Executive MBA - internationale rute

University of Strathclyde Business School
EMBA
<
Deltid
<
24 måneder
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Strathclyde Business School (SBS) har en lang og stolt tradition for at være en innovativ business school - og en del af en førende teknologiske universitet - med "nyttig læri ...

Læs mere