Filter
EMBA
Studietype: alle Hastighed: alle

MBA i sundhedsplejeadministration-programmer, Søg efter den bedste EMBA-programmer her! - EMBA

På baggrund af eksisterende ekspertise i verden kan postgraduate Executive MBA være et værdifuldt supplement til en allerede succesfuld karriere. Ved at målrette ledere primært kan graden tilbyde udfordrende og relevante kursusarbejde, der kan gavne både den studerende og hans eller hendes respektive arbejdsgiver.

Hvad er en EMBA i sundhedsvæsenet? En EMBA er en højere grad, der søger at berige viden og erfaring hos ledende og ledende medarbejdere, der allerede arbejder inden for sundhedssektoren. Enhver, der gennemfører en EMBA i Healthcare Administration, kan lære mere om den dynamiske industri og de nuværende og fremtidige tendenser, så han eller hun potentielt kan bidrage mere til dette givende og spændende felt.

EMBA i Healthcare Administration kandidater kan forvente at lære en række færdigheder, der kan oversætte til succes i deres nuværende positioner. For eksempel kan arbejde i grupper opmuntre teamwork og netværk med personer i lignende stillinger på tværs af forskellige organisationer. Derudover kan en elev forvente at lære problemløsning færdigheder og praksis beslutningstagning på højere niveau, der kan øge tilliden til hans eller hendes aktuelle rolle.

Udgifterne til at gennemføre dette program varierer fra institution til institution. Programmets længde kan også variere, da de fleste studerende vil tage disse kurser sammen med deres nuværende positioner.

Efterhånden som sundhedsplejemarkedet stiger og ændres hurtigt, bliver sundhedsadministrationen stadig vigtigere. Særligt sygehuse kan ønske individer, der har gennemført denne grad, så de kan være sikre på, at den aktuelle tilstand på markedet og industriens tendenser løbende evalueres. Når de er færdige, kan eleverne være topkandidater til job som hospitalsadministratorer eller andre øverste niveauer inden for sundhedspleje. Denne grad kan give den studerende en fordel i en konkurrencedygtig markedsplads.

Dem, der er interesseret i denne grad kan søge lokalt, online eller endog globalt. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

 

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

1 Resultater i MBA i sundhedsplejeadministration

Cornell SC Johnson College of Business, Cornell University

Forbereder sundhedspersonale til at lette forandring og drive innovation - fra indvendige organisationer og i hele branchen som helhed. ... [+]

Forbereder sundhedspersonale til at lette forandring og drive innovation - fra indvendige organisationer og i hele branchen som helhed.

Executive MBA / MS i Healthcare Leadership er et dual-degree program i New York City. Dette toårige executive program vil fremme din karriere og styrke din evne til at køre meningsfuld forandring i sundhedsvæsenet.

Hvad gør Executive MBA / MS i Healthcare Leadership-programmet anderledes?

Det er det eneste program af sin art i Ivy League. Du vil udeksaminere med to prestigefyldte grader fra Cornell University: en MBA og en MS i sundhedspleje lederskab.

To krafthuse i kandidatuddannelsen - Samuel Curtis Johnson Graduate School of Management og Weill Cornell Graduate School of Medical Sciences - har samarbejdet om at skabe et dual-degree program, der fokuserer på at opbygge generelle ledelsesmæssige færdigheder og udvikle en dybere forståelse af sundhedssektoren.... [-]

USA Ithaca
July 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk