Filter
EMBA
Østrig Studietype: alle Hastighed: alle

MBA i sundhed i Østrig - MBA i sundhed-uddannelser i Østrig MBA i sundhed

En executive MBA eller EMBA er et kandidatniveau merkonom. En executive MBA-program er en meget gerne en almindelig MBA-program. Den væsentligste forskel er, at en executive MBA-program er primært designet til at uddanne erhvervsaktive ledere, ledere, iværksættere og andre virksomhedsledere.

Den MBA Healthcare Management er organiseret til at vejlede eleverne om planlægning, synkronisering, vejlede og føre tilsyn med leveringen af ​​sundhedsydelser. Graden dækker forskellige emner, herunder sundhedspleje professionelle kontorer, hospitaler og plejehjem.

Østrig, officielt Republikken Østrig er en føderal republik og et land på omkring 8.470.000 mennesker i Centraleuropa.

MBA i sundhed i Østrig - Tag din EMBA i Østrig. Alle EMBA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

1 Resultater i MBA i sundhed, Østrig

Andre muligheder inden for dette studieområde:
SMBS - University of Salzburg Business School

Den internationale Executive MBA - Health Care Management studieprogram finder sted på tre internationale steder: Salzburg, Marburg, Brüssel, Washington DC og Toronto. Di ... [+]

International Executive MBA - Health Care Management

Ledelsestræning for ledere i sundhedsvæsenet

Dette studieprogram har til formål at formidle ledelsestræning i sundhedssektoren på akademisk grundlag. Dette omfatter den nødvendige forståelse af sundhedsvæsenets marked, analytiske kompetencer, sociale kompetencer, kontrol, markedsføring, strategisk og operativ sundhedsstyring, system sammenligninger i sundhedssektoren og yderligere emner.

Et vigtigt mål for MBA-uddannelsen er at forbedre ledelseskompetencen hos ledende medarbejdere i offentlige og private sundhedsinstitutioner og i den farmaceutiske og medicinsk-tekniske industri. Det har også til formål at støtte topchefer i deres beslutningsroller.... [-]

Østrig Salzburg
Oktober 2019
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk