MBA i sundhed-programmer, Søg efter den bedste EMBA-programmer her! - EMBA

MBA i sundhed-programmer, Søg efter den bedste EMBA-programmer her! - EMBA

MBA i sundhed

En Executive Master of Business Administration er en unik grad mulighed for dem, der allerede er etableret i en virksomhed eller økonomisk stilling. Mens du opretholder et job hos et firma, kan programdeltagere vælge denne grad mulighed for at forfølge en avanceret uddannelse, mens du arbejder på fuld tid.

Hvad er en EMBA i sundhedsvæsenet? Sundhedspleje er netværket af støttesystemer som hospitaler og klinikker designet til at opretholde og forbedre det fysiske såvel som mentale velfærd hos offentligheden. Denne type uddannelsesprogram dækker en lang række emner, der er designet til at uddanne eleverne om de metoder og metoder, der kræves for at blive succesfulde og effektive ledere på dette område. Mange af disse programmer dækker sundhed og forretningsmæssige emner for at give en mere kritisk forståelse af denne industri. Klasser kan omfatte finansiel regnskab, mikroøkonomisk teori, sundhedsøkonomi, sundhedsmarkedsføring, human resource management og meget mere.

Efter at have opnået en avanceret grad inden for sundhedspleje, kommer mange kandidater ind i arbejdsstyrken med et sæt unikke færdigheder, der kunne gavne næsten alle brancher. Disse personer er ofte meget analytiske, betaler stor opmærksomhed på detaljer og udviser imponerende kommunikationsfærdigheder.

Omkostningerne ved at tjene en EMBA kan undertiden godtgøres af arbejdsgivere. Det afhænger af typen af ​​program og firma en studerende er tilknyttet. Andre faktorer, der kan påvirke omkostningerne, er programmets placering og antallet af krævede kurser.

Sundhedsvæsenets verden er en vigtig, stadigt skiftende sektor, der kræver højtstående fagfolk til at imødekomme behovet for at udvide ansvaret. Der er mange roller en kandidat kan overveje, såsom hospitalsadministrator, administrerende direktør eller økonomidirektør. Disse stillinger har samme ansvar i hospitalsforvaltningen. Andre jobmuligheder omfatter arbejde som hospitalkonsulent, sundhedspolitisk analytiker og ambulatorisk projektleder.

En EMBA kan hjælpe lærde til at tjene en grad og en lønseddel på samme tid. Med programmer placeret på universiteter over hele verden, kan deltagerne udforske en række studie muligheder. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Udøvende Mba Sundhedspleje

Nottingham University Business School
på universitet Deltid 2 - 4 år Åben tilmelding Det Forenede Kongerige Nottingham

Forbered dig på udfordringerne med at organisere og administrere komplekse sundhedsydelser, har vores Executive MBA Healthcare udnævnt af NHS Leadership Academy. [+]

Oversigt

Forbered dig på udfordringerne med at organisere og administrere komplekse sundhedsydelser, har vores Executive MBA Healthcare udnævnt af NHS Leadership Academy.

Rangeret 21st i verden, 2. i Storbritannien og 1. for lønforhøjelse efter eksamen i den seneste Economist Executive MBA, kan den studeres deltid over 2-4 år.

Designet for dem, der ønsker at fortsætte deres fokus på sundhedssektoren, samtidig med at de modtager en bred MBA-uddannelse, udvikler den din kompetence til at generere værdi, forbedre organisatorisk effektivitet og øger din evne til at arbejde sammen med andre for at opnå en vellykket ændring.

Sammen med moduler fra Executive MBA-programmet, vil de, der fokuserer på sundhedsvæsenet, gennemføre to specialdesignede moduler. Moduler ledes af akademikere, hvis forskning fokuserer specifikt på sundhedsstyring og inviterede eksperter fra sundhedssektoren.... [-]


International Executive Mba - Sundhedspleje Ledelse

SMBS - University of Salzburg Business School
på universitet Deltid 2 år October 2018 Østrig Salzburg

Den internationale Executive MBA - Health Care Management studieprogram finder sted på tre internationale steder: Salzburg, Marburg, Brüssel, Washington DC og Toronto. Disse unikke steder tilbyder stor infrastruktur med moderne klasseværelser. [+]

International Executive MBA - Health Care Management

Ledelsestræning for ledere i sundhedsvæsenet

Dette studieprogram har til formål at formidle ledelsestræning i sundhedssektoren på akademisk grundlag. Dette omfatter den nødvendige forståelse af sundhedsvæsenets marked, analytiske kompetencer, sociale kompetencer, kontrol, markedsføring, strategisk og operativ sundhedsstyring, system sammenligninger i sundhedssektoren og yderligere emner.

Et vigtigt mål for MBA-uddannelsen er at forbedre ledelseskompetencen hos ledende medarbejdere i offentlige og private sundhedsinstitutioner og i den farmaceutiske og medicinsk-tekniske industri. Det har også til formål at støtte topchefer i deres beslutningsroller.... [-]


Udøvende Mba I Sundhedsstyring

Oakland University School of Business Administration
på universitet Deltid 21 måneder February 2018 USA Rochester

Designet til at give sundhedspersonale en forståelse af ledelsens koncepter og færdigheder, som vil hjælpe dem med at forvalte effektivt i sundhedssektoren [+]

Executive MBA i Health Care Management Executive MBA i Health Care Management (EMBA-HCM) er designet til at give sundhedspersonale en forståelse af ledelsens koncepter og færdigheder, som vil hjælpe dem med effektivt at forvalte i sundhedssektoren. Programmet er rettet mod læger og sundhedsadministratorer med mindst fem års erfaring, som ønsker at få en stærk forståelse af den operationelle og strategiske ledelse i sundhedssektoren. Valgfrie kursusalternativer - Resultatbedømmelse i sundhedsvæsenet - Nye virksomheder i sundhedsvæsenet - Faciliteter Planlægning og evaluering - Projektledelse i sundhedsvæsenet - Administration af teknologi i sundhedsvæsenet - Datalagring i sundhedsvæsenet - Health Care Marketing & Consumer Satisfaction - New Health Care Svcs. Udvikling - Hospital Finance & Managed Care - Fusioner og overtagelser i HC - Forecasting i sundhedsvæsenet - Kvalitetssikring i sundhedsvæsenet - Omkostningsstyring i sundhedsvæsenet - Regeringspolitik i sundhedsvæsenet - Internationale sammenligninger i sundhedsvæsenet - Forvaltning af kulturel mangfoldighed - Sygehusadministration - Omdannelse af sundhedsvæsenet - Kontrakter og forhandlinger i sundhedsvæsenet ... [-]