MBA i projektledelse-programmer, Søg efter den bedste EMBA-programmer her! - EMBA

MBA i projektledelse-programmer, Søg efter den bedste EMBA-programmer her! - EMBA

MBA i projektledelse

Indskrivning i et EMBA program efter flere år at bygge en karriere kan give eleverne mulighed for at bruge deres erfaring til at hjælpe deres uddannelse videre. Denne type grad giver typisk studerende specialiseret viden i deres valgte karriere.

Hvad er en EMBA i projektledelse? Denne type program hjælper eleverne med at udvikle en større forståelse af projektledelsens kompleksitet gennem kurser som risikovurdering og organisationsdesign. Studerende lærer som regel at lede et projekt fra start til slut, overvåge designet og bringe det endelige produkt til færdiggørelse, mens man styrer et hold. Gennem case-studier og forskning af dokumenterede metoder kan eleverne lære at levere kvalitetsresultater og hjælpe deres virksomheder med at vokse.

En EMBA i projektledelse kan hjælpe eleverne med at dyrke flere kernekompetencer, såsom problemløsning, ledelse og kommunikation. Stærke problemløsende og ledelsesmæssige evner kan give eleverne mulighed for at lykkes i deres valgte karriere og kunne endda føre til jobfremskridt og lønforhøjelser. Kommunikationsevner er normalt nyttige både i professionelt og privatliv.

Mens et EMBA-program normalt kan gennemføres om to år, er der ingen fast pris. Det skyldes, at ingen to skoler er ens, så omkostningerne varierer drastisk afhængigt af hvilket universitet der vælges.

Med en EMBA i projektledelse kvalificerer studerende typisk til en række karriere inden for forskellige områder. Nogle vælger at arbejde i byggeri som bygherrer. Andre foretrækker at arbejde på hospitaler som administrative ledere. Mange vælger job, der arbejder i it-afdelinger som it-ledere, og nogle beslutter at forfølge karriere inden for forretningsområdet, der arbejder som virksomhedsledere. Job som projektdesignere kan også være til rådighed.

Selvom et EMBA-program kan gennemføres gennem klasser holdt online eller på campus, tilbyder mange universiteter mere fjerntliggende klasser end nogensinde før. Studerende afbalancere job og familier med deres uddannelse kan have en nemmere tid at tage online klasser. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Executive MBA i internationale virksomheder i sektoren infrastruktur

Structuralia
Undervisning både online og på universitetet Fuldtid 650 timer October 2018 Spanien Alcobendas

Den Executive MBA i virksomheder i bygge- og anlægssektoren er blevet, efter sytten udgaver undervist både i Madrid og Barcelona, ​​en reference i sektoren som et uddannelsesprogram på virksomhedsledelse i Spanien og Latinamerika. Siden 2010, hvor den internationale version blev lanceret, er de deltagende elever fra atten latinamerikanske lande, med støtte og samarbejde i Organisationen af ​​Amerikanske Stater (OAS). Den nuværende situation i byggesektoren globalt og behovet for at fremme internationaliseringen af ​​virksomhederne er årsagen til at præsentere denne internationale program specielt rettet mod fagfolk fra både europæiske og amerikanske spansk-talende kontinent. [+]

Hvis du identificerer med nogen af ​​disse tilfælde er dette dit program!

Du ønsker at fremme din sektor og udvikle sig fagligt i din nuværende ydelse. Jeg vil gerne til at lede en afdeling i dit nuværende selskab eller et selskab inden for din branche og profession. Du har illusion at foretage og tage udfordringen med at skabe din virksomhed eller nogle initiativ på egen hånd. Du ønsker at specialisere sig i virksomhedsledelse inden for infrastruktur. Du tænker på muligheden for at udvikle sig i Latinamerika eller Spanien, og du kan dele erfaringer med andre fagfolk som dig i en kosmopolitisk by som Madrid.

Den globaliseringsproces, som er i øjeblikket producerer kundeemner, at alle fagfolk i almindelighed og de industrielle ingeniører navnlig behovet være åben for geografisk mobilitet, afhængigt af de muligheder, der måtte opstå i andre lande.... [-]


International executive mba - projekt- og processtyring

SMBS - University of Salzburg Business School
på universitet Deltid 2 år October 2018 Østrig Salzburg

"Executive MBA Project and Process Management" er i øjeblikket det højeste uddannelsesprogram inden for projekt- og processtyring i Europa. [+]

Sprog: 80% tysk, 20% engelsk

International Executive MBA - Projekt- og processtyring

Unikt træningsprogram for projekt- og procesledere

"Executive MBA Project and Process Management" er i øjeblikket det højeste uddannelsesprogram inden for projekt- og processtyring. Dette studieprogram, der er unikt i Europa, kombinerer højt professionel ledelsesbaseret træning med generel ledelseskendskab og fokuserer på projekt- og processtyring.

Vores mål er at formidle ledelsesindhold med et stærkt videnskabeligt grundlag, med særlig opmærksomhed på praksisorientering. MBA beskæftiger sig med den centrale udfordring for ledelse, økonomi, kontrol og lov med en strategisk-iværksætterlig tilgang. Disse færdigheder giver dig mulighed for at konkurrere og med succes imødegå de nuværende internationale økonomiske udfordringer i et miljø, der vokser mere og mere komplekst. De praksisorienterede moduler svarer til de strengeste krav i økonomi og akademi. Dette resulterer i passende træning til projekt- og processtyring, som er blevet et centralt job.... [-]