MBASTUDIES.DK

Energistudier i Tunesien - Energistudier-uddannelser i Tunesien Energistudier

Executive MBA-program er en global management program designet til at imødekomme behovene hos midtvejs i karriereforløbet.Det udvikler effektive ledere for i dag 's dynamiske globale organisation

Energistudier drejer sig om skabelsen af ​​energi og de ressourcer, der bruges til at generere det. Faget kan også analysere, hvordan menneskelige politikker påvirker styring og udvikling af brændstofkilder.

Tunesien officielt Republikken Tunesien er det mindste land i Nordafrika. Det er et Maghreb land omkranset af Algeriet i vest, Libyen mod sydøst og Middelhavet mod nord og øst. På universitetsniveau i Tunesien den første cyklus af studier i det akademiske strøm er på to år, hvilket fører til tildeling af diplom d'Etudes Universitaires du Premier Cycle.

Energistudier i Tunesien - Tag din EMBA i Tunesien. Alle EMBA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Energistudier, Tunesien Filter

EMBA i energiledelse

German Business School
på universitet Deltid 2 år September 2019 Tunesien Tunis

Den største inden for vores EMBA i Energy Management-adresser til medarbejdere, der arbejder i offentlige organisationer eller (energikrævende produktion) virksomheder med speciale i affaldshåndtering, energiforbrug, indkøb, vandbesparelser og energieffektivitet.