Filter
EMBA
Kasakhstan Almaty Studietype: alle Hastighed: alle

Energistudier Almaty - Energistudier-uddannelser i Almaty Energistudier, Almaty

Beregnet til fagfolk, der allerede har betydelige hands-on viden, Postgraduate Executive MBA (EMBA) grad er designet til at give de studerende de nødvendige fremskridt i deres karriere værktøjer. Du kan arbejde, mens han studerede, da den virkelige verden erfaring beriger læringsmiljøet.

Energistudier fokuserer på udvinding, fremstilling, destillation og salg af ressourcer, der bruges til at skabe magt til at opretholde samfund. Dette spænder fra traditionelle materialer som brænde og gødning til moderne kilder, herunder fossile brændstoffer og atomkraft samt alternative energikilder og fremtidige modeller.

Republikken Kasakhstan er et land er Centralasien. Det er den største indlandsstat. Uddannelsessystemet er universel og obligatorisk. Den er opdelt i 3 faser, nemlig: primære (formularer 1-4), grundlæggende generelle (formularer 5-9) og senior niveau uddannelse (formularer 10-11 eller 12).

Den største by i Kasakhstan, er Almaty kendt for sine gode internationale universiteter og deres tilhørsforhold med amerikansk universitet, såsom kasakhiske-American University. Alle dem, der ikke har råd til at gå til dyre internationale universiteter kan studere i Almaty.

Energistudier Almaty - Tag din EMBA i Almaty. Få alle EMBA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Energistudier, Almaty

Grader
Sted
Kasakhstan
Almaty
Studietype
Hastighed
Kazakh British Technical University (KBTU)

- ... [+]

- -

[-]
Kasakhstan Almaty
September 2019
Engelsk
Fuldtid
15 måneder
på universitet
Læs mere på dansk