MBA i offentlige tjenester-programmer, Søg efter den bedste EMBA-programmer her! - EMBA

MBA i offentlige tjenester-programmer, Søg efter den bedste EMBA-programmer her! - EMBA

MBA i offentlige tjenester

For dem, der har vundet en betydelig mængde af professionel erfaring og er klar til at arbejde i en mere fremtrædende position, en Executive MBA (EMBA) er det næste skridt. Kursusaktiviteter om regnskab, ledelse og økonomi er blandt de emner, udforskes.

MBA Public fokus grad er organiseret for de studerende, der er interesserede i at få de øverste stillinger inden en organisation, som er hovedsageligt fokuseret på det gode i offentligheden og samfundet, som non-profit organisationer, offentlige tjeneste, den offentlige orden, uddannelse og ikke- statslige organisationer.

EMBA-programmer: Søg her for MBA i offentlige tjenester-programmer. Få alle skole og EMBA information directely, spare tid og kontakte EMBA indlæggelser i 3 klik her!

Læs mere

Executive MBA - Moderne management teknikker i den offentlige forvaltning

Formato Educativo
Undervisning både online og på universitetet Fuldtid 10 måneder November 2018 Spanien Madrid Spain Online + 1 mere

Dette program Dirigo fagfolk, der udvikler eller har ønsket om at udvikle deres arbejde inden for Offentlig Administration med en klar forpligtelse til effektivitet og kvalitet i levering af tjenesteydelser til borgerne. Disse fagfolk har plads til både dem, der spiller lederroller i ethvert niveau af den offentlige forvaltning (centralregeringen, regionale og kommunale), og alle dem, der ønsker at forbedre deres viden og færdigheder for personlig og faglig udvikling. [+]

REFERENCE MODEL:

I en foranderlig verden, i en tid med usikkerhed, er stærke og opløsningsmidler stater kræves. Og dens vigtigste redskab, ville administrationen tjene almene interesser borgere. Til dette formål, vi tilbyder et selskab med speciale i innovative metoder og teknikker til ledelse og den offentlige sektor lederuddannelse. Dermed bidrage til mennesker, der udvikler deres arbejde eller ønsker at udvikle det i det offentlige rum er et virkeligt aktiv i udformningen af ​​velvære i vores samfund.

Sigte på:/>

Fagfolk, der udvikler eller har ønsket om at udvikle deres arbejde inden for Offentlig Administration med en klar forpligtelse til effektivitet og kvalitet i levering af tjenesteydelser til borgerne. Disse fagfolk har plads til både dem, der spiller lederroller i ethvert niveau af den offentlige forvaltning (centralregeringen, regionale og kommunale), og alle dem, der ønsker at forbedre deres viden og færdigheder for personlig og faglig udvikling.... [-]