MBA i markedsføring og salg-programmer, Søg efter den bedste EMBA-programmer her! - EMBA

MBA i markedsføring og salg-programmer, Søg efter den bedste EMBA-programmer her! - EMBA

MBA i markedsføring og salg

En EMBA, eller Executive Master of Business Administration, er en variation af en MBA, som normalt er beregnet til at imødekomme personer, der allerede har stor erhvervserfaring inden for erhvervslivet. Det kan være bedst egnet til folk der søger at skifte karriere eller avancere i deres nuværende job.

Hvad er en EMBA i marketing og salg? Denne grad kan hjælpe dig med at få en dybtgående forståelse af kunsten at markedsføre og sælge produkter og tjenester. Markedsføring og salg kan være en vigtig del af erhvervslivet, og ved at tjene din EMBA skal du blive bedre rustet til at anvende teorier og principper til real-world business. Selvom du højst sandsynligt vil fokusere specifikt på salgsaspekterne, kan du også lære meget om forretning som helhed.

Gennem indtjening af denne grad kan du få viden om, hvordan salg og marketing arbejde, som kan hjælpe dig med at træffe velinformerede beslutninger i hverdagen. Du kan også blive en bedre leder og lære strategier til at styre din tid på en organiseret og effektiv måde.

Der er mange faktorer, der kan påvirke, hvor meget, der tjener et EMBA, vil koste. Det kan være nyttigt at se på forskellige muligheder for at se, hvad der virker bedst for dig.

En EMBA i marketing og salg kunne åbne mange døre for dig i erhvervslivet. Med denne grad vil du sandsynligvis se på at arbejde for et firma, eventuelt i en ledende eller anden højtstående stilling. Mulige job kan omfatte at være en brand manager eller salgschef. I en af ​​disse positioner kan du være ansvarlig for at hjælpe virksomheden med at øge og styre salg og omsætning. Du kan også være kvalificeret til at arbejde som marketingdirektør eller forretningsudviklingsleder.

Der kan være mange muligheder for dig at tjene din EMBA online eller på en traditionel skole. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Executive MBA: Marketing

EMAS Eurasian Management & Administration School
Undervisning både online og på universitetet Fuldtid Deltid 18 måneder Åben tilmelding Rusland Moskva Nizhny Novgorod Rusland Online Ukraine Kiev Hviderusland Minsk Kasakhstan Almaty + 9 mere

Top-25 bedste MBA'er i Central [+]

SKYND DIG! SCHOLARSHIPS TILKØB KONKURRENCE ER I PROGRESS! OP TIL 60% DÆKNING AF UNDERSØGelsesgodtgørelsen! ANSØG NU!

Avanceret præmie 100% Online

Kvalitativ viden og 2 prestigefyldte eksamensbeviser : Executive MBA-diplom i EMAS ( Rusland ) Executive MBA-diplom på GFKM Business School ( EU , Polen) garanterer din karriere og indtægtsvækst overalt i verden . Det er det bedste valg for ledere, der ønsker at arbejde i lokale eller internationale virksomheder, enten i deres hjemland eller i udlandet, og ønsker at være en succes.

TOP-25 i CE Europa blandt de bedste МВА-programmer i Central- og Østeuropa, ifølge World Best Masters Ranking. TOP-60 i Europa blandt de bedste МВА-programmer i Europa, ifølge World Best Masters Ranking. TOP-200 i verden blandt de bedste programmer verden over, ifølge World Best Masters Ranking. № 1 i Rusland blandt Business Schools med online MBA i Rusland, "MBA i Moskva og Rusland" og RBC ranking. № 2 i Rusland blandt Business Schools med blandet MBA i Rusland, "MBA i Moskva og Rusland" og RBC ranking. № 6 i Rusland blandt Business Schools med ansigt til ansigt MBA i Rusland, "MBA i Moskva og Rusland" og RBC ranking. Hvad får du?Mindst 31 business management færdigheder .Praktiske løsninger på dine specifikke problemer på grund af konsulentlæringsformat, hurtig indkomstvækst og karriereudvikling over hele verden.Forøgelse af salg og fortjenstmargen, forretningsprocesser og konkurrencedygtige power upgrade.Professionel udvikling og forbedret personlig effektivitet.En anden ting at huskeDu får de bedste forretningsmetoder uden begrænsninger eller kompromiser: Bedste forretningspraksis forstærket af standarderne for de førende internationale erhvervsuddannelsesforeninger - det handler om... [-]