Deltid MBA i ledelse Virginia, VA - MBA i ledelse -uddannelser i Virginia, VA MBA i ledelse , Virginia, VA

Deltid MBA i ledelse Virginia, VA - MBA i ledelse -uddannelser i Virginia, VA MBA i ledelse , Virginia, VA

MBA i ledelse

Executive MBA-program er en global management program designet til at imødekomme behovene hos midtvejs i karriereforløbet.Det udvikler effektive ledere for i dag 's dynamiske globale organisation

Der er en stor efterspørgsel efter ledere i forskellige brancher. Sådan, der har en MBA i Management giver dig den fordel at være mere tiltrækkende for virksomheder, der ønsker at ansætte en effektiv, kraftfuld ledere. En MBA udstyrer dig med teorier og praktisk viden og færdigheder til at være konkurrencedygtige og udmærke sig i din ledelsesmæssige karriere.

USA er stadig verdens mest populære destination for internationale studerende. Universiteter i USA dominere verden placeringer og landet tilbyder også en bred vifte af spændende studie steder. State University systemer er delvist subsidieret af delstatsregeringer, og kan have mange campusser spredt rundt om i staten, med hundredtusindvis af studerende.

Virginia er en af ​​de mest historiske og indflydelsesrige stater i USA. Staten er også hjemsted for nogle af de ældste universiteter i Amerika. Disse universiteter give de studerende en bred vifte af større valgmuligheder.

Deltid MBA i ledelse Virginia, VA - Tag din MBA i ledelse i Virginia, VA. Få alle MBA i ledelse program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

Executive MBA

Pamplin College of Business, Virginia Polytechnic Institute and State University
Undervisning både online og på universitetet Deltid 2 år September 2018 USA Blacksburg Abingdon + 1 mere

Programmet fokuserer på en ekstraordinær lærerig oplevelse, med den kvalitet og udfordring, du forventer af en veletableret, fuldt akkrediteret executive MBA-program, der lægger vægt på etiske iværksætterkultur lederskab i et globalt miljø og giver muligheder for opbygning af relationer. [+]

Program fokus

Programmet fokuserer på en ekstraordinær lærerig oplevelse, med den kvalitet og udfordring, du forventer af en veletableret, fuldt akkrediteret executive MBA-program, der lægger vægt på etiske iværksætterkultur lederskab i et globalt miljø og giver muligheder for opbygning af relationer.

Excellence

Vi har arbejdet for en lang tid til at bringe Pamplin Executive MBA-program til marked for at opfylde de uddannelsesmæssige behov af ledere med en vision for vækst i et dynamisk miljø. Kollegiet og dets fakultet er forpligtet til at give dig fremragende værdi for din tid og investeringer.

Etisk lederskab

Vi mener, at organisatoriske ledere bør have integritet, ikke bare en iværksættertankegang. Styret af konsultationer med top virksomhedsledere og vores fakultet og alumni, har vi designet en læseplan, der understreger, etisk bevidst ledelse. Vi mener, at denne etiske komponent i vores pensum giver et godt afrundet erhvervsuddannelser. ... [-]