MBA i internationale virksomhedsstudier-programmer, Søg efter den bedste EMBA-programmer her! - EMBA

MBA i internationale virksomhedsstudier-programmer, Søg efter den bedste EMBA-programmer her! - EMBA

MBA i internationale virksomhedsstudier

En EMBA står for en Executive Master of Business Administration, og det er en kandidat-niveau grad fokuseret på erhvervslivet. Typisk studerende, der forfølger denne eksekutiv grad har et højere niveau af erhvervserfaring i forhold til MBA-studerende.

Hvad er en EMBA i International Business? Det er en postgraduate grad, der typisk dækker emner relateret til erhvervslivet, såsom finansiering, markedsføring og menneskelige ressourcer på internationalt plan. De fleste programmer sigter mod at forberede eleverne til en karriere i erhvervslivet, som kan udføres på globalt plan. Studerende kan introduceres til globale forretningstendenser og strategier. Typisk omfatter internationale business klasser matematik og statistikker for forretninger, menneskelig adfærd i organisationer, multinationale markedsstrategier, multinationalt erhvervsmiljø og international handel og konkurrenceevne.

Internationale erhvervsstudenter har en tendens til at udvikle avancerede færdigheder i forskningsstrategi. Erhvervede interpersonelle færdigheder kan skærpe deres evne til at forbinde mennesker med forskellige perspektiver og forskellige kulturer i både faglige og personlige omgivelser. Studerende kan endda blive dygtige til netværk. Dette kan hjælpe dem med at forbinde med personer, der kan hjælpe med at fremme deres karriere, samt hjælpe dem med at forbinde med nye venner.

Undervisning og gebyrer kan variere meget afhængigt af den skole, du vælger at deltage i. I mange tilfælde kan prisen på et EMBA International Business Program være lidt højere end et traditionelt MBA-program. Den bedste måde at vide, hvad man kan forvente, er at kontakte det universitet, du ønsker at deltage i.

En EMBA i International Business kan tilbyde eleverne en række lukrative jobmuligheder på grund af sit brede anvendelsesområde. Kandidater kan være kvalificeret til mange karriere, der kræver international ekspertise. For eksempel kan de blive internationale finansiere eller lager analytikere til import eller eksport virksomheder. Personer, der besidder en EMBA i International Business, kan finde ud af, at de er i høj efterspørgsel i industrier verden over som videnskab og teknologi, sundhedspleje, finansielle tjenesteydelser eller handel og produktion.

Studerende, der ønsker at tjene en EMBA i International Business, kan vælge at studere på universiteter over hele verden, uanset om de er på en universitets campus eller online. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Executive MBA in International Business

UOC Universitat Oberta de Catalunya
Online Fuldtid 2 år March 2019 Spanien Spain Online

[+]

. [-]

International Executive Master i Business Administration

Mantissa College
på universitet Fuldtid Deltid 13 - 15 måneder Åben tilmelding Malaysia Kuala Lumpur + 1 mere

International Executive Master of Business Administration (IEMBA) i samarbejde med Paris Graduate School of Management (PGSM), Frankrig. Vores samarbejde med Paris Graduate School of Management, Frankrig (PGSM) giver dig en ekstra kvalifikationskompetence fra et af de 35 bedste universiteter i Frankrig. Vores International Executive Master of Business Administration (IEMBA) lægger vægt på en ægte og opdateret casestudie, som gør det muligt for dig at lære afgørende erhvervsledelse og ledelsesevner. [+]

Program Baggrund

International Executive Master of Business Administration (IEMBA) i samarbejde med Paris Graduate School of Management (PGSM), Frankrig. Vores samarbejde med Paris Graduate School of Management, Frankrig (PGSM) giver dig en ekstra kvalifikationskompetence fra et af de 35 bedste universiteter i Frankrig.

Programoversigt

Programmets navn

International Executive Master I Business Administration Program (IEMBA)

Udstedende organ

Paris Graduate School of Management (PGSM) / Ecole Superalt = "ieure De Gestion (ESG)

Studievarighed

15 måneder (1 år 3 måneder)

Antal emner

12 moduler

Evalueringsmåde

Opgaveeksamen... [-]


International MBA

International Institute of Business, Business School (IIB)
Undervisning både online og på universitetet Deltid 25 måneder September 2019 Ukraine Kyiv

International MBA er et dual degree program med den unikke værdi proposition i Ukraine. Det er implementeret af ukrainske Business School "International Institute of Business" i partnerskab med den førende østrigske Business School MCI (Management Center Innsbruck). [+]

Til hvem:

Ø-ledere af С-niveau og ejere af virksomheder, der driver forretninger både i Ukraine og i udlandet.

Leveringsmodus:

ØLearning-modul (ansigt til ansigt): 5 dage (en gang om måneden - fra onsdag til søndag, 9:30 - 16:45).

ØDuring intermodulær tid: online klasser og lektier.

Programvarighed:

ØStart - 22. november 2018

ØKompletion - december 2020

Dokumenter efter afslutning af programmet:

Øtgående MBA-diplom udstedt af Business School «International Institute of Business»

ØDiplomurkunde (Management Center Innsbruck)

Øcertificate fra Association of MBAs

Undervisningsgebyr:

ØDen fulde omkostninger ved det internationale program er 13900 EURO 124 000 UAH.... [-]