Filter
EMBA
Studietype: alle Hastighed: alle

MBA i internationale virksomhedsstudier-programmer, Søg efter den bedste EMBA-programmer her! - EMBA

En EMBA står for en Executive Master of Business Administration, og det er en kandidat-niveau grad fokuseret på erhvervslivet. Typisk studerende, der forfølger denne eksekutiv grad har et højere niveau af erhvervserfaring i forhold til MBA-studerende.

Hvad er en EMBA i International Business? Det er en postgraduate grad, der typisk dækker emner relateret til erhvervslivet, såsom finansiering, markedsføring og menneskelige ressourcer på internationalt plan. De fleste programmer sigter mod at forberede eleverne til en karriere i erhvervslivet, som kan udføres på globalt plan. Studerende kan introduceres til globale forretningstendenser og strategier. Typisk omfatter internationale business klasser matematik og statistikker for forretninger, menneskelig adfærd i organisationer, multinationale markedsstrategier, multinationalt erhvervsmiljø og international handel og konkurrenceevne.

Internationale erhvervsstudenter har en tendens til at udvikle avancerede færdigheder i forskningsstrategi. Erhvervede interpersonelle færdigheder kan skærpe deres evne til at forbinde mennesker med forskellige perspektiver og forskellige kulturer i både faglige og personlige omgivelser. Studerende kan endda blive dygtige til netværk. Dette kan hjælpe dem med at forbinde med personer, der kan hjælpe med at fremme deres karriere, samt hjælpe dem med at forbinde med nye venner.

Undervisning og gebyrer kan variere meget afhængigt af den skole, du vælger at deltage i. I mange tilfælde kan prisen på et EMBA International Business Program være lidt højere end et traditionelt MBA-program. Den bedste måde at vide, hvad man kan forvente, er at kontakte det universitet, du ønsker at deltage i.

En EMBA i International Business kan tilbyde eleverne en række lukrative jobmuligheder på grund af sit brede anvendelsesområde. Kandidater kan være kvalificeret til mange karriere, der kræver international ekspertise. For eksempel kan de blive internationale finansiere eller lager analytikere til import eller eksport virksomheder. Personer, der besidder en EMBA i International Business, kan finde ud af, at de er i høj efterspørgsel i industrier verden over som videnskab og teknologi, sundhedspleje, finansielle tjenesteydelser eller handel og produktion.

Studerende, der ønsker at tjene en EMBA i International Business, kan vælge at studere på universiteter over hele verden, uanset om de er på en universitets campus eller online. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

5 Resultater i MBA i internationale virksomhedsstudier

International Institute of Business, Business School (IIB)

International MBA er et dual degree program med den unikke værdi proposition i Ukraine. Det er implementeret af ukrainske Business School "International Institute of Busi ... [+]

Til hvem:

Ledere af С-niveau og ejere af virksomheder, der driver forretninger både i Ukraine og i udlandet.

Leveringsmodus:

Læringsmodul (ansigt til ansigt): 5 dage (en gang om måneden - fra onsdag til søndag, 9:30 - 16:45).

Under intermodulær tid: online klasser og lektier.

Programvarighed:

Start - 20, november 2019

Afslutning - december 2021

Dokumenter efter afslutning af programmet:

Executive MBA Diploma udstedt af Business School «International Institute of Business»

Diplomurkunde (Management Center Innsbruck)

Certifikat fra Association of MBAs

Undervisningsgebyr:

Den fulde omkostning ved det internationale МВА-program er 13900 EURO 124 000 UAH.... [-]

Ukraine Kyiv
November 2019
Deltid
25 måneder
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
UOC Universitat Oberta de Catalunya

... [+]

[-]
Spanien Spain Online
Marts 2020
Fuldtid
2 år
Online
Læs mere på dansk
Kellogg School of Management at Northwestern University

De nordamerikanske programmer er alternative weekend Executive MBA programmer designet til at tjene langdistance studerende. Kvalitet og klassetid for hvert program er de ... [+]

De nordamerikanske programmer er alternative weekend Executive MBA programmer designet til at tjene langdistance studerende. Kvalitet og klassetid for hvert program er det samme. De forskellige sektionsplaner giver fleksibilitet til vores forskellige deltagers behov.

Januar nordamerikanske program

Januar Nordamerikanske Program er også et alternativ weekend program, der tjener fjerntliggende studerende, samt lokale studerende, der rejser ofte til arbejde.

Deltagerne rejser til Evanston fredag ​​formiddag, klasser afholdes fredag ​​eftermiddag og hele dagen lørdag. Der tilbydes indkvartering på Allen Center på fredag ​​aften med mulighed for at blive lørdag aften. Tutorials og studiegruppemøder finder sted i weekenden.... [-]

USA Evanston Midland
Januar 2020
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Kellogg School of Management at Northwestern University

De nordamerikanske programmer er alternative weekend Executive MBA programmer designet til at tjene langdistance studerende. Kvalitet og klassetid for hvert program er de ... [+]

Nordamerikanske programmer De nordamerikanske programmer er alternative weekend Executive MBA programmer designet til at tjene langdistance studerende. Kvalitet og klassetid for hvert program er det samme. De forskellige sektionsplaner giver fleksibilitet til vores forskellige deltagers behov September nordamerikanske program September nordamerikanske program er et alternativ weekend program der tjener primært langdistance studerende. Klasser afholdes på skiftende weekender i stedet for en gang om ugen. Studerende rejser til Evanston fredag ​​formiddag, klasser afholdes fredag ​​eftermiddag, hele dagen lørdag og søndag formiddag.

Der tilbydes indkvartering på Allen Center fredag ​​og lørdag aften. Tutorials og studiegruppemøder finder sted i weekenden. Studerende i det nordamerikanske program tager fire kurser over et 12-ugers kvartal.... [-]

USA Evanston Midland
September 2019
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Mantissa College

International Executive Master of Business Administration (IEMBA) i samarbejde med Paris Graduate School of Management (PGSM), Frankrig. Vores samarbejde med Paris Gradua ... [+]

Program Baggrund

International Executive Master of Business Administration (IEMBA) i samarbejde med Paris Graduate School of Management (PGSM), Frankrig. Vores samarbejde med Paris Graduate School of Management, Frankrig (PGSM) giver dig en ekstra kvalifikationskompetence fra et af de 35 bedste universiteter i Frankrig.

Programoversigt

Programmets navn

International Executive Master I Business Administration Program (IEMBA)

Udstedende organ

Paris Graduate School of Management (PGSM) / Ecole Superalt = "ieure De Gestion (ESG)

Studievarighed

15 måneder (1 år 3 måneder)

Antal emner

12 moduler

Evalueringsmåde

Opgaveeksamen... [-]

Malaysia Kuala Lumpur USA Fullerton
Åben tilmelding
Fuldtid
Deltid
13 - 15 måneder
på universitet
Læs mere på dansk