MBA i international markedsføring-programmer, Søg efter den bedste EMBA-programmer her! - EMBA

MBA i international markedsføring-programmer, Søg efter den bedste EMBA-programmer her! - EMBA

MBA i international markedsføring

En Executive Master of Business Administration, eller EMBA, er et alternativ til konventionelle MBA-programmer for fagfolk, der arbejder på fuld tid. Med kurser planlagt sjældnere men med mere intensivt arbejde giver programmet erfarne arbejdstagere mulighed for at fremme deres uddannelse uden at forlade deres karriere.

Hvad er en EMBA i International Marketing? Inden for denne grad kan eleverne testes og udstyres til de nødvendige færdigheder og tankegang for markedsføring på et globalt plan. Typiske kurser bygger på analyse, problemløsning og organisatoriske aspekter af markedsføring og udvide dem til et internationalt omfang. Ved at engagere sig i politiske og socioøkonomiske forhold på multinationalt plan og studere forbruger- og virksomhedsadfærd, kan de udvikle den ekspertise, der er nødvendig for international markedsføring.

Gennem arbejde for at opnå en EMBA i International Marketing, kan eleverne sætte deres kritiske tænkning og analytiske færdigheder, værdifulde for de fleste karrierer, men især for markedsføring. De kan også forbedre deres forskningskapacitet og forståelse af socioøkonomiske sammenhænge på verdensplan.

Som en MBA i samme felt kan en EMBA i International Marketing afsluttes om cirka to år, men med mindre hyppige og tættere kursusarbejde, der passer inden for elevernes tidsplaner. Ansøgere bør undersøge den skole, de er interesseret i at finde information om undervisningsomkostninger, da de varierer mellem institutionerne.

Kandidater med en EMBA i International Marketing kan finde karrierer både inden for landet og arbejder i udlandet. De kan fungere som eksportforvaltere eller koordinatorer til at engagere sig med internationale virksomheder eller som brandledere for at nå ud til forbrugere i andre nationer. Konsulenter, der forvalter relationer med andre virksomheder eller markeder, har ofte denne grad i deres baggrund og kan arbejde inden for den pågældende indenlandske forretning eller som eksterne konsulenter opfordret til at hjælpe med at etablere internationale markeder.

Programmer for erhvervelse af en EMBA i International Marketing findes på skoler over hele verden, og mange tilbyder online læringsmuligheder, der bedre passer til en fuldtids arbejdsprogram. For mere information, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere
I øjeblikket ingen programmer til at vise under EMBA MBA i international markedsføring. Prøv vores kategori MBA MBA i international markedsføring i stedet.

Search for similar programs here